Witam jak już wspomniałem to jestem nowy nie dawno przypadł mi do gustu peugot 205 niestety nie posiadam narazie ale to narazie po wakacjach napewno kupie i do rzeczy jeżeli chce już kupic to chce wiedzieć jaką najlepiej kupić jaki model(chodzi mi o najmoniejszy silnik albo prawie najmoniejszy jaki rok i jeszcze jedno pytanie czy to autko jest wmiare tanie w utrzymaniu? a do kasy to będe miał na autko ok 10tys z góry dzięki za odpis
silnik 1.6 do 91r a 1.9 do 94.. Same 205 były robione do 96.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
czasmi mozna znalezc TD z buda od GTi (GTi style:P ), tanio i szybko jezdzi, ale ma tez swoje wady, sam takiego miale ale to byl D i bylem BARDZO zadowolony. jak ludzie sie pytali co mam pod maska to mowilem ze 1.9 (prawda, ale od tym ze dirsel nie wspominalem:)
..::afromeduza::.. pisze:czasmi mozna znalezc TD z buda od GTi (GTi style:P ), tanio i szybko jezdzi, ale ma tez swoje wady, sam takiego miale ale to byl D i bylem BARDZO zadowolony. jak ludzie sie pytali co mam pod maska to mowilem ze 1.9 (prawda, ale od tym ze dirsel nie wspominalem:)
Wszędzie gdzie tylko sie natykam na jakieś artykuły o 205 tkach to zawsze piszą że diesle są bardzo dobre, a nawet doskonałe . więc coś w nich musi być
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
miałem wczesniej 1.8D przejeździł jakies 270 tys w mojej rodzinie TATA 180 i ja reszte i wytrzymywał takie obciązenia ze sie w pale nie mieści (na lawecie ciągłem Reno Trafica z Frankfurtu i to w super czasie 11 godz )
był fajny palił 5 litra byle czego ale ten klekot mnie dobijał
Globus205 pisze:miałem wczesniej 1.8D przejeździł jakies 270 tys w mojej rodzinie TATA 180 i ja reszte i wytrzymywał takie obciązenia ze sie w pale nie mieści (na lawecie ciągłem Reno Trafica z Frankfurtu i to w super czasie 11 godz )
był fajny palił 5 litra byle czego ale ten klekot mnie dobijał
Klekot ma smieszny (jakby jakis Rusek z "pepeszy" walil ), ale jak dasz gazu to tez zawyje