ZLOT W KRAKOWIE 18.12.2005
-
- Junior
-
- Junior
przed czyma was ostrzegam ?? przed tym ze jade z balastem czy przed tym ze moc mojego bolidu jest chwilowo niepełna ??? hehehehaule pisze:To znaczy, że nas ostrzegasz??TOMEK-TARNÓW pisze: ni dosc ze jade z żoną a jak to z babaą w samochcodzie to jezesz mi cos przy ponad 3500tys obrotach szarpie wozem heheh
Moj Peugeot to typowy SZCZUR !!!
-
- Junior
co ty nie wchodzi na forum tylko krzyczy ze ja za duzo czasu tu siedze heheheh
ja przyjade na 99% na zlocik krakowski
swoim wielokolorowym peugotem z drobnymi niedociagnieciami lakierniczymi hehehehehehe
a zresztą sami zobczycie moje zgliszcza dobze ze ogrzewanie mam zajebiste tyle dobrego !!!! hehehehe
prosił bym jeszcze nr tel na Priv ktoregos z krakowskich klubowiczów bo podejzewam ze dojade do M1 i ktos bedzie mosial po mnie wyjechac !!!
Pozdrawiam
ja przyjade na 99% na zlocik krakowski
swoim wielokolorowym peugotem z drobnymi niedociagnieciami lakierniczymi hehehehehehe
a zresztą sami zobczycie moje zgliszcza dobze ze ogrzewanie mam zajebiste tyle dobrego !!!! hehehehe
prosił bym jeszcze nr tel na Priv ktoregos z krakowskich klubowiczów bo podejzewam ze dojade do M1 i ktos bedzie mosial po mnie wyjechac !!!
Pozdrawiam
- Michal
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Panowie, melduje poslusznie ze wlasnie wyciagnalem wszystkie przewody hamulcowe z mojego Puga Dzisiaj pomierze i moze uda sie jeszcze kupic nowe... Takze szanse ze przyjade na zlocik rosna A tak BTW - plyn nie wylal sie tam gdzie odginalem tylko przy laczeniu przewodu elastycznego ze sztywnym z tylu... Widocznie czas juz zrobil swoje, a to ze bylo robione przy pugu to tylko zbieg okolicznosci. Poza tym jak wyciagalem te przewody to w czesciach - strasznie sie sypaly...
- bipi
- Junior
- Kontakt:
hej ludzie, dawno mnie ni e bylo, ale zaczynam odrabiac. oczywiscie bede na maxischrotcie w poludnie z kamera i aparatem cyfrowym i 1400cm3, bo ktos tam pytal.
w harmonogramie nie moze zabraknac mysle jakiegos rally, zagladania pod maske i gaworzenia.
btw 205mi16 prosze wez dla mnie te lampy.
w harmonogramie nie moze zabraknac mysle jakiegos rally, zagladania pod maske i gaworzenia.
btw 205mi16 prosze wez dla mnie te lampy.
bipi.205.pl
-
- Junior
- bipi
- Junior
- Kontakt:
w sumie to juz bedzie moj czwarty zlot w krakowie i nigdy ni e bylo planu, ale mozemy wprowadzic.
12.00-12.15 czekamy na spoznialskich i zapoznajemy sie z nowymi twarzami
12.15-13.00 otwieramy maski i zagladamy co tam piszczy, badz nie, plany napraw, modyfikacji itd.
13.00-13.15 fotki fotki (dopoki maszyny cale)
13.15- rally, proby czasowe, 1/4mili (150metrow i filmowanie. i fotki.
i jak?? podoba sie??
btw im wiecej aut tym lepiej!!
12.00-12.15 czekamy na spoznialskich i zapoznajemy sie z nowymi twarzami
12.15-13.00 otwieramy maski i zagladamy co tam piszczy, badz nie, plany napraw, modyfikacji itd.
13.00-13.15 fotki fotki (dopoki maszyny cale)
13.15- rally, proby czasowe, 1/4mili (150metrow i filmowanie. i fotki.
i jak?? podoba sie??
btw im wiecej aut tym lepiej!!
bipi.205.pl
-
- Junior
hehehe
spoko
widze ze wiekszosc z was sie zna juz takze to chyba szybko pojdzie !! ja tylko bede swieży hehehehe
co do spoznialskich to milo ze poczekacie na mnie !!
z dwojga zlego wole 1/4 mili bo cos mi stuka w zawieszeniu z przodu i wole poznije wrocic na kołach do Tarnowa !!!
spoko
widze ze wiekszosc z was sie zna juz takze to chyba szybko pojdzie !! ja tylko bede swieży hehehehe
co do spoznialskich to milo ze poczekacie na mnie !!
z dwojga zlego wole 1/4 mili bo cos mi stuka w zawieszeniu z przodu i wole poznije wrocic na kołach do Tarnowa !!!