homologacja rajdowa
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
homologacja rajdowa
Poszukuję homologacji rajdowej modeli: 1.3 rallye, 1.6 i 1.9 GTI
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
że było, to wiem ale z tego co było nic konkretnego się nie dowiedziałem. Czy mógłby ktoś wrzucić jakieś konkretne info np. w formie elektronicznej.
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- sekator
- Maniak
- Kontakt:
aktualnie mam 1,9GTI ale mam też na oku 1,3rallye. Problem polega na tym, że kupiłem taką 205 bo chciałem sobie kupić fajny samochodzik nie na codzień, takiego yountaimera. Niestety a może stety jeździ mi się nim tak wyśmienicie, że jeżdżę nim już w kjs-ach i zastanawiam się czy może warto zrobic licencję i przygotować do startów w klasie historycznej 1,3rallye (nieźle prezentowałby się taki egzemplarz). Zastanawiam się tylko czy np. po takim przygotowaniu będzie on mógł być kiedyś klasykiem i wydaje mi się, że jeżeli bedzie przygotowany nie domowymi sposobami a zgodnie z homologacją to chyba tak. Są jeszcze inne problemy jak się właduje kupę kasy w takiego youngtaimerka a potem się go zawinie na drzewie to co wtedy
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- lukasss
- Junior
ja tez jestem tego zdania ze rallye 1.3 byłby wspaniały w historycznej i jak mi wystarczy wytrwałości w dążeniu do celu hehe i szlak mnie wczęsniej nie trafi i wygram w totka to możę pojade kiedyś w tej klasie tym autem:) Puki co trzeba sie uczyć jeżdzić w kjs-ach i przygotowywać powolutku w miare możliwości odpowiednio autko:)