WITAM MAM PYTANIE ODNOŚNIE TEGO JAK SIE ROBI STRONY INTERNETOWE? , CZY ZWYKŁY LAIK JEST W STANIE ZROBIĆ TAKOWĄ?
JEŚLI NIE TO ILE KOSZTUJE TAKA USŁUGA? I JEŚLI KTOŚ ZWAS EWENTUALNIE PODJOŁ BY SIE -TO ILE BY TO KOSZTOWAŁO BIORĄC POD UWAGE IŻ BEDZIE ROBIONA DLA KOLEGI Z KLUBU:)?
jest w stanie
ja bylem zwyklym laikiem po czym stworzylem pare stron mozna klepac to w notatniku, mozna za pomoca edytora, napisz co chcesz zeby zawierala ta strona to byc moze bede ci wstanie pomoc
STRONA TA MIAŁA BY BYĆ ZWIAZANA Z MOIMI STARTAMI W KJS STRONA JAK INNE TEMU PODOBNE MIAŁABYZ AWIERAĆ TAKIEZ AKŁĄDKI JAK SAMOCHÓD KIEROWCA GALERIA ITD ITP NO I WĄŻNE WYDAJE MIS IE TO ABY SZTA GRAFICZNA(CZY JAK TO TAM SIE NAZYWA) BYŁA ATRAKCYJNA:)
miejsce można za grosze wykupić, tak samo domenę, droższa zabawa to już wykonanie strony chyba, że wybierzesz opcję byle jak u byle kogo albo sam uzbroisz się w anielską cierpliwość i coś zmontujesz, a do zbyt trudnych zadań to nie należy, ale to też zależy od tego co na stronie ma się znaleźć. z grafiką też nie ma co przesadzać - strona ma być przede wszystkim czytelna, przejrzysta i przemyślana
Ja siedzę w tym od 5 lat.
Jak wrócę na chatę (ok.8 stycznia) to podeślę Ci kilka moich kursów i szablonów. Stronki nie zrobię, bo nie mam czasu aktualnie
bardzo dziekuje wszystkim za okazane zainteresowanie napewno bede sie odzywał doWas tylko troszke czasu znajde teraz jestem zmęczony bo właśnie wruciłem z pracy gdzie poszedłem na 7 rano :/
mozesz poszukac gdzies na google.pl gotowych szablonów.. pobierzesz taki szablon wstawisz tylko to co cie interesuje i potem opublikujesz na jakims darmowym serwerze..jakby co to pytaj to pomozemy.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no to ściągasz teraz program do edycji: ja osobiście pracuję na EditPlus2 - jak dla mnie rewelka - to do edycji układu, tekstu
a jeżeli chodzi o edycję grafiki to Photoshop, Corel etc