Co zrobić z za dużym mandatem za bele co :/
- NMike
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Może znacie jakieś tricki Przegapiłem znak zakaz wjazdu (B1) i szkoda mi kasy wydawać 500
Co z tym zrobić, ew. czy nic nie robić
Może znacie jakieś tricki Przegapiłem znak zakaz wjazdu (B1) i szkoda mi kasy wydawać 500
Co z tym zrobić, ew. czy nic nie robić
Peugeot 205 1,6 GTi
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
no teraz to już chyba niestety pozamiatane... mogłes negocjować... albo nie przyjąć.. ale z doświadczenia wiem, że najczęściej kończy się to odczytaniem kodeksu ruchu drogowego, mandatem i kosztami postępowania sądowego....
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- NMike
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Otóż to TAK DUŻO
Negocjowałem ale nic nie dało. Samochód nie był mój i w dodatku gaśnicy brakowało, ale to darowali. Masakra- taki pech. Gów..... uliczka.
Właśnie domyślam się jak to by wyglądało w sądzie. Dlatego przyjąłem.
Ciekawe czy już policja dba o ściągalność mandatów. Jeszcze niedawno można było nie płacić. W sumie to mój pierwszy i od razu taka kasa i tak nieszkodliwe wykroczenie.
Żebym jeszcze spowodował wypadek, zagrożenie, przekroczył dobitnie prędkość, a tu taka bzdeta
Negocjowałem ale nic nie dało. Samochód nie był mój i w dodatku gaśnicy brakowało, ale to darowali. Masakra- taki pech. Gów..... uliczka.
Właśnie domyślam się jak to by wyglądało w sądzie. Dlatego przyjąłem.
Ciekawe czy już policja dba o ściągalność mandatów. Jeszcze niedawno można było nie płacić. W sumie to mój pierwszy i od razu taka kasa i tak nieszkodliwe wykroczenie.
Żebym jeszcze spowodował wypadek, zagrożenie, przekroczył dobitnie prędkość, a tu taka bzdeta
Peugeot 205 1,6 GTi
jest pozamiatane, ale ponoć można się dogadać - tylko teraz już nie pamiętam czy z policją czy z komornikiem - żeby rozbili na raty, oczywiście jeśli w grę wchodzi komornik to już zależy od tego na kogo się trafi. najgorsze jest to, że policaje się przerzucili z maszyn do pisania na komputery i się skończyło rumakowanie
- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
Ja mialem kiedys tam 100zł do zaplacenia. Przyslali jakis papier do zakladu pracy z prosba czy tam nakazem (nie wiem czy moga) potracenia mi z wyplaty...
Skonczylo sie to tak ze po rozmowie z szefem sam zaplacilem 106zł...
Pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim... zawsze potracali ze zwrotu podatku...
Skonczylo sie to tak ze po rozmowie z szefem sam zaplacilem 106zł...
Pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim... zawsze potracali ze zwrotu podatku...
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
komornik przyjdzie bo do mnie jak miałem 500 zapłacic to przyszedł, a teraz czekam jak przyjdzie po 2 tysie
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl