tylko dach ?
ja mam jeszcze przednia szybe jesli auto nie jest w ruchu
fajny patent ma banita u siebie na wycieraczce cos jak przemo tylko zamiast dyszy ma listwe z ktorej leci plyn rownomiernie na calej dlugosci wycieraczki
Stare spryskiwacze tkwia nadal w masce ale niepodlaczone. Co do mozliwosci kupna to sugeruje uzywane wycieraczki od ciezarowki. Ja zdobylem je po znajomosci rodzinnej
Załączniki
00000012.JPG (386.53 KiB) Przejrzano 5862 razy
00000014.JPG (384.12 KiB) Przejrzano 5863 razy
00000016.JPG (392.35 KiB) Przejrzano 5863 razy
00000010.JPG (385.35 KiB) Przejrzano 5863 razy
205 1.9 D - kupa dymu i smrodu ale pedzi do przodu ;P
p.s. nie drażnij lwa http://www.przemo.205.pl
Wyobrażałem sobie te dysze nieco szersze prawie na całej długości wycieraczki, a one są stosunkowo nieduże. A teraz dwa pytania z cyklu głupich:
1. Powiedz mi prosze jeszcze jedną rzecz, czy takie dysze ma każda wycieraczka do TIR-a czy jest to jakiś specjalny model?
2. Poza tym czy pasują one bez specjalnego przerabiania do naszych pugowskich wycieraczek?
a nielepiej załozyc takie jak kiedys opisywałem od xsary Wsadza sie je w miejsca oryginalnych i po kłopocie a nie przerabiac cos dorabiac i montowac i do tego jeszcze jakies przewody gumowe sie pałetaja przy wycieraczkach a to za piknie nie wyglada
ale sie sprawdza ;]
co do pytan:
1.nie wiem czy wszystkie TIRy to maja - ale to dosc czeste rozwiazanie
2.spody maja plaskie i mozna je spokojnie nakleic na wycieraczki
205 1.9 D - kupa dymu i smrodu ale pedzi do przodu ;P
p.s. nie drażnij lwa http://www.przemo.205.pl
Zgadzam sie blaszka z tobą, że z przodu można wstawić z Xsary, ale czy jak wstawisz z tyłu taki spryskiwacz od Xsary to da dobry efekt, popatrz, że orginalne spryskiwacze z tyłu są nienaturalnie wysokie, żeby podawały płyn ponad wycieraczką. jestem ciekaw, czy taki spryskiwacz spełni swoje zadanie na tylnej klapie, wydaje mi się, ze rozwiąznie z rurką i spryskiwaczem na wycieraczce jest dużo bardziej efektowne pod względem funkcjonalności oczywiście.
to wstaw sobie takie od xsary i zobaczysz wtedy efekt to sie zdziwisz a co do zamontowania go z tyłu to nie wiem musiałbym taka opce przetestowac choc i tak nie uzywam tylnej wycieraczki bo nie działa
Wiem jak to działa bo ojciec ma takie coś w Fabii, i na przód też założę od Xsary, ale rozważam założenie patentu przema do tyłu. Jak dostanę już te spryskiwacze do Xsary to przymierzę też do tyłu i zobaczę czy działa efektywnie.