ło jezu! a ten znowu giełde robii (wojti) nie słuchajcie go hehe
czyli jak to jest??? w GSMP musi byc do 86
a RSMP wystarczy żę homologacja wygasła 4 lata temu??? i tyle nie musi mieć ileś tam lat minimum???
co to jest klasa historyczna?
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: heh
[quote="wojti"]Do sekatora:) z co to za rallye 1.3 chcesz kupic jakas dobra oferta cenowa?
Mam takie jedno na oku, jedna osoba nim jeździ od 12 lat i chyba nie był grzebany, przynajmniej mam taką nadzieję.
Przed zakupem obejżę dokładniej ale na pierwszy rzut oka wygląda ok. (trochę kosmetyki i ideał).
o cenie nie chce rozmawiać, liczę że będzie w granicach rozsądku
Mam takie jedno na oku, jedna osoba nim jeździ od 12 lat i chyba nie był grzebany, przynajmniej mam taką nadzieję.
Przed zakupem obejżę dokładniej ale na pierwszy rzut oka wygląda ok. (trochę kosmetyki i ideał).
o cenie nie chce rozmawiać, liczę że będzie w granicach rozsądku
hehe no uzytkownik lukassss
no uzytkownik lukassss uwazaj bo ci odkrece wsyztskie szpilki i zostaniesz bez kolek hehe:)
no ale tak serio Sekator na jaka cene liczysz pytam tak orientacyjnie?
( jaka cena dla ciebei jest w granicach rozsadku hehe:)mowisz ze na pierwszy rzut oka jest oki:) tlyko do kosmetycznych poprawek
pzdr
no ale tak serio Sekator na jaka cene liczysz pytam tak orientacyjnie?
( jaka cena dla ciebei jest w granicach rozsadku hehe:)mowisz ze na pierwszy rzut oka jest oki:) tlyko do kosmetycznych poprawek
pzdr
rallyeeeeeee do you feel it :D:D:D:D