Wymieniłem Kata :)
Wymieniłem Kata :)
Pisałem wcześniej o moich problemach, m.in. o tym że mam walnietego kata, słabo autko przyspiesza, a v-max spadł do 140 km/h......
Teraz autko wymiata Co zrobiłem !? Wymieniłem kata na metalowy, inny tłumik końcowy coś ala seria ale trochę głośniej chodzi a potem przyszła kolej na świece i przewody i co ? ? ? jak dzisiaj wsiadłem to mało co się nie zabiłem Mój Pug od 2500 obr do ponad 6000 obr eksploduje jak z katapulty Pozdrawiam, a mam dobrego mechanika, może nie jest tani ale tylko dwa razy u niego byłem za każdym razem, moje autko jeździ lepiej jak od niego wyjadę, powiem tyle zakład jest w Warszawie i jak ktoś jest zainteresowany to podam tel. Gość jak mało kto zna się na uładach wtryskowych i gaźnikach, jeśli macie problemy z obrotami lub inne tego typu rzeczy to polecam się tam wybrać .
Teraz autko wymiata Co zrobiłem !? Wymieniłem kata na metalowy, inny tłumik końcowy coś ala seria ale trochę głośniej chodzi a potem przyszła kolej na świece i przewody i co ? ? ? jak dzisiaj wsiadłem to mało co się nie zabiłem Mój Pug od 2500 obr do ponad 6000 obr eksploduje jak z katapulty Pozdrawiam, a mam dobrego mechanika, może nie jest tani ale tylko dwa razy u niego byłem za każdym razem, moje autko jeździ lepiej jak od niego wyjadę, powiem tyle zakład jest w Warszawie i jak ktoś jest zainteresowany to podam tel. Gość jak mało kto zna się na uładach wtryskowych i gaźnikach, jeśli macie problemy z obrotami lub inne tego typu rzeczy to polecam się tam wybrać .
Niestety, nie ale ja tez na początku myślałem że to wszystko przez gaz, bo sam niedawno zakładałem, a okazało się że dwa przewody były walnięte i świece zapaskudzone, a jakie ty masz kłopoty ? Bo ja po wymianie świec i przewodów pojechałem na ustawienie LPG (do zakładu w którym zakładałem LPG) i wymiata
Możesz podjechać do firmy Alba - Gas, tam gdzie ja zakładałem, to za niewielką opłatą Ci wyregulują Fiarma znajduje się na ul. Prymasa Tysiąclecia 83 nr tel. 862 48 64 Pozdr. Mój po regulacji pali 9 litrów gazu, a wcale go nie oszczędzam
Ostatnio zmieniony 21 lut sob, 2004 12:05 am przez Mario, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Mi zima pali w miescie 13-14Mario pisze:Tak, masz rację wcześniej palił mi 8 litrów gazu, (to był pierwszy miesiąc po założeniu LPG) ale teraz po wymianie katalizatora i regulacji spalania spala litr wiecej, ale lepiej przyspiesza
latem 11-12 a na trasie to 9-10 przy spokojnej jezdzie
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
a mi wpierdziela 10l benzyny i byłem juz u 3 mechaników i mi powiedzieli ze to norma a ja jezdze nie przekraczajac 3 tys obr i pali 10 od jakiegos tygodnia tak mam dławi sie na wolnych jak jest zimny jak sie zagrzeje to troszke mniej i pali duuu zop za duzo - swiece okopcone na czarno co to moze byc bo mnie szlak trafi chyba jak nastepny mechanik mi powie ze to w normie
-
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Jak okopcone to zbyt bogata mieszanke masz...Globus205 pisze:a mi wpierdziela 10l benzyny i byłem juz u 3 mechaników i mi powiedzieli ze to norma a ja jezdze nie przekraczajac 3 tys obr i pali 10 od jakiegos tygodnia tak mam dławi sie na wolnych jak jest zimny jak sie zagrzeje to troszke mniej i pali duuu zop za duzo - swiece okopcone na czarno co to moze byc bo mnie szlak trafi chyba jak nastepny mechanik mi powie ze to w normie
P309 GTI 1.9 "Rallye"