Pugi 205 1.6 GTi Automat - czy ktos wie??
- hex
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1.6 Automat
- Numer Gadu-gadu: 1745372
- Kontakt:
Pugi 205 1.6 GTi Automat - czy ktos wie??
mam takie pytanie jestem szczesliwym posiadaczem 205 1.6 GTi w automacie z 1991r. i co sie z tym wiaze?? chcial bym sie dowiedziec jak najwiecej o tym samochodzie bo nigdzie nie moge znalezc rzetelnych informacji. spotkalem sie nawet z opinia ze takiego samochodu wogole nie bylo...
- hex
- Nowicjusz
- Kontakt:
powiem tak. w tytm samochodzie jest napewno wymieniona deska rozdzielczna na ta od 1.9 diesel to wiem. a pod maska silnik to ledwo co sie miesci... i na masce jest takie charakterystyczne dla GTi wybrzuszenie
edit:
na stopnce bylem i wlasnie nie ma tam nic na ten temat a ze zdjeciami bedzie kiepsko bo samochod zabral mi ojciec i wstawil do garazu... ale zobacze co da sie zrobic
edit:
na stopnce bylem i wlasnie nie ma tam nic na ten temat a ze zdjeciami bedzie kiepsko bo samochod zabral mi ojciec i wstawil do garazu... ale zobacze co da sie zrobic
Ostatnio zmieniony 08 lut śr, 2006 4:06 pm przez hex, łącznie zmieniany 1 raz.
- hex
- Nowicjusz
- Kontakt:
ze specyfikacji samochodu to tak: ma przyciemniane na brazowo szyby, ogromny szyber, 3 dzwiowe nadwozie, uchylane tylnie szyby, kanape mam uchylana, regulowane lusterka, czarne plastikowe poszerzenia na drzwiach, oraz duzy napis na bagarzniku w formie odblasku: PEUGEOT 1.6 GTi.
ale np. nie mam tam zderzakow w kolorze nadwozia... mam za to szyby elektryczne
ale np. nie mam tam zderzakow w kolorze nadwozia... mam za to szyby elektryczne
może jak jeździsz tylko po mieście z BigMackiem w ręku to może i tak - fajna sprawa, ale wyjeżdżając na trasę życzę powodzenia przy wyprzedzaniu - bez manuala będziesz wyprzedzał stylem "Tico"blaszka pisze:a co to ze małe ale jaka wygodano ja bym się nie cieszył mając takie małe autko w automacie
Wiesz co hex? Może Ty masz po prostu zwykłego automata
Napis Peugeot 1,6 GTI na odblasku?
Na odblasku to chyba były napisy "Peugeot 205", ale może się mylę.
EDIT: a najlepiej to załóż profil na http://www.peugeot205.pl i wrzuć tam fotki autka
Napis Peugeot 1,6 GTI na odblasku?
Na odblasku to chyba były napisy "Peugeot 205", ale może się mylę.
EDIT: a najlepiej to załóż profil na http://www.peugeot205.pl i wrzuć tam fotki autka