dzieki blaszka za wsparcie, a tak na serio to tym pugiem wyprzedzalem pare razy i jakos nie bylo problemow... a no i v-max ktora wyciagnal kiedys to zamkniecie szafy na jego liczniku - czyli okolo 170 km ale nie daje wiary na 100 % bo to nie ja jechalem
Ferguss nie wrzuce fotek jak juz pisalem bo nie mam dostepu narazie do samochodu
Ostatnio zmieniony 08 lut śr, 2006 4:44 pm przez hex, łącznie zmieniany 1 raz.
jak na moj gust masz automata a jedyne co go wiaze z gti to ten odblask =]
wszystkie cechy oprocze maski (ktora jest tylko w 1.6 automatach, a nie w gti) nie wiaza auta z gti... dymiony szyby, uchylne z tylu, elektryczne szyby, panorama, ja mam to wszystko w dieslu =]
cecha charakterystyczna gti sa listwy na okolo auta. z listwami wiaza sie dziury na sruby w 4 blotnikach... dodatkowo tylne blotniki sa wyciete w ksztalcie jaja, bez listw wyglada smiesznie w tym miejscu.
Tymbardziej ta "deska od 1,9 diesel"...chodzi Ci pewnie o deske "bieda edition" ?? czyli predkosciomierz na srodku, zegarek po lewej (w wersji bieda lux jest tam obrotomierz) i paliwko po prawej. Poza tym jaki kolor wykladziny w srodku masz i czy te poszerzenia na drzwiach sa takie szerokie z czerwonym paskiem wtloczonym w srodek??
pierwsze słysze o 1.6 Gti automat
ciśniesz go a on spokojnie 1-2-3...
najlepiej wrzuć jakies fotki, bo jestem ciekawy co i jak
a jesli chesz nim jeździc i podoba Ci sie czym się przejmujesz rób go dla siebie i smigaj
może poprostu masz automata w 3 drzwiowej budzie (co juz dla mnie jest dziwne) który miał cos przerabiane na styl GTI..
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
DJPreZes wlasnie o taka deske mi chodzi... nie ma tam obrotomierza - ktory byl jak moj ojciec ogladal pugiego - jak przyszedl (tydzień później) go kupic to mial juz zmieniona deske rozdzielcza. musze nadmienic ze w tym samym czasie w tym komisie staly 2 205 jedna 1.6 druga 1.9 i ktos zamienil w nich deski... ale moj ojciec to zauwazyl dopiero niedawno...
tak ogolnie dziekuje wszystkim za pomoc i wyprowadzenie mnie z bledu ze to nie jest GTi... a szkoda...
a czego Ci jeszcze trzeba w tym pugu jak na automata to chyba super wynik...
pocza tym masz maske wartą 250 złotych
aha... no i z tą deską to was zrobili na szaro jak nic....
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
cheatoss no i wlasnie to jest w tym samochodzie dziwne... takie osiagi mial za czasow jak jezdzil nim moj ojciec jakies 2 lata temu, ja tego nie moge narazie sprawdzic.
macie racje to pewnie automat przerabiany na GTi... szkoda... ale silnik na moje oko to 1.6 GTi, bo bylem w garazu i sprawdzalem (moge sie mylic bo sie nie znam)
no masz racje..silnik w automacie to sam w sobie ta sama konstrukcja co w 1.6 GTI -- tylko twój różni sie momentem obrotowym, mocą, stopniem sprężania i tym że twój jest na gaźniku..
tutaj fotka 1.6 GTI
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU