trze przy większym obciążeniu
- wasia
- Junior
- Posiadany PUG: green
- Numer Gadu-gadu: 0
trze przy większym obciążeniu
Mam taki problem - jak wsiądzie więcej osób (niż 3) to zaczyna się szorowanie (brzmi tak jakbym tarł spodem o asfalt albo kołem o błotnik). Najgorzej jest na rondach i przy ostrych skrętach w lewo. Jeden mechanik mówił że to kwestia podniesienia nadwozia i za 50 zł jest w stanie to naprawić a drugi mówi że może to kosztować nawet 1000 (renowacja jakiejś belki). Czy ktoś ma podobny problem? Jak to naprawić.
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
zeby wiedziec czy to belka zaladuj 3 osoby do tylu i z tylu auta przykleknij i zobacz jaka jest (o ile jest) szczelina miedzy opona a pionowa sciana nadkola. jesli zero to belka jesli jest odstep to np. amorek albo drazki
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- dauit
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
to w belce sa drazki skretne?
Ja mam ten sam problem... tylko ze mam od 309 beleczke... i jak wsadze 3 osoby to tez szuru buru... moze byc wina amorkow... bo jeden walniety... koni pomaranczowe... i jeden ok... i tam gdzie walniety to obciera... tam gdzie zyje... nieobciera... ale zamontowalem seryjne to kicha... obydwa dawaly czadu
a tak pozatym to mam do sprzedania amorki fortuna line... nowe... z gwarancji dostalem... wymienili mi... i leza zapakowane ![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Ja mam ten sam problem... tylko ze mam od 309 beleczke... i jak wsadze 3 osoby to tez szuru buru... moze byc wina amorkow... bo jeden walniety... koni pomaranczowe... i jeden ok... i tam gdzie walniety to obciera... tam gdzie zyje... nieobciera... ale zamontowalem seryjne to kicha... obydwa dawaly czadu
![Razz :P](./images/smilies/tongue.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Peugeot 205 GrEEn... 1.4 75KM TU3M.