Zegary

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
mi
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: mi »

miejcie świadomość, że w każdym samochodzie licznik conieco zawyża, więc sprawdzanie dokładności licznika na podstawie samochodu obok jest - powiedziałbym - umiarkowanie dokładne :P
Mój przy rzeczywistej prędkości 92 pokazuje 100 8)7
Przyłączam się do opinii, że optyczne przerabianie juniora na gti jest mocno takim sobie pomysłem, podobnie jak upodobnianie gti do t16 jakimiś paskudnymi bodykitami :P
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

ale jak kogos nie stac na gti i ma np juniora to stara sie z biegiem czasu upodobnic do gti bo ładnei wyglada bo za przeproszeniem "biedny" pug czyli cały goły a w przypadku np mojego jak jest biały i miał czarne zderzaki i nic wiecej wygladał naprawde bleee i tak jest wiec dlatego przerabiamy upadabniamy nasze auta bo albo nas nie stac na gti albo sa w tak opłakanym stanie do kupienia ze lepiej jezdzic juniorem i w niego zainwestowac pare groszy bo czesci stylistycznych jest pełno i za grosze i mozna je dokupywac przez jakis okres i nie trzeba wydawac odrazu całej gotówki tyle narx
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Brrrr...ja mam Greena a nie Juniora :P A wymieniam, bo jest ladny i ma obrotomierz ;) Dwa wskazniki nie beda dzialac...Ew, kupuje od kogos tutaj na forum zegary od XS ;)
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Robert Radom

Post autor: Robert Radom »

Bardzo podoba mi się propozycja Moraleza! Że też wcześniej na to nie wpadłem! Sprzedam swojego juniorka bez silnika, kupię GTI, wrzucę motorek 1.0 i bedzie bryka ino świst...
ODPOWIEDZ