Swiatła!!

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Grzegorz

Swiatła!!

Post autor: Grzegorz »

wczoraj wsiadłem do mojej 205-ki i nie włączyly sie światła, nie mam swiatel pozycyjnych,mijania i dlugich.Kierunki i stop jest. czyzby jakis przekaznik?
mial ktos takie cos?
gordo72
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: gordo72 »

ja bym zaczął od sprawdzenia bezpieczników :)
205 1.3 Raylle
maciaveli

Post autor: maciaveli »

gordo72 pisze:ja bym zaczął od sprawdzenia bezpieczników :)
Kiedyś jeszcze jak miałem 1.1 look , zepsuł się włącznik świateł ( światła nie chciały się wyłączyć ) . Wyciągnąłem wrzystkie bezpieczniki i światła się nadal paliły :shock: , musiałem odłczyć kleme . Do dzisiaj niewiem dlaczego , czy popszedni właściciel coś namieszał czy co ?
Grzegorz

Post autor: Grzegorz »

Zrobilem.
Powod do konca nie jest mi znany. Odlaczylem wylacznik i kostke zasililem bezposrednio z akumulatora. klakson zaczal wyc , a po chwili wlaczyly sie swiatla. podlączylem wylacznik i wszystko dziala.
ciekawe.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Michal gti
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
Kontakt:

Post autor: Michal gti »

Tez mialem jakies dziwne akcje ze swiatlami, tez nie chcialy sie wylaczyc, a czasami potrafily sie same wlaczyc :shock: np. w nocy i rozladowac mi akumulator :evil: Zeby je wylaczyc musialem stykac przewod masowy z "zasilajacym" :shock:
marjo
Junior

Post autor: marjo »

bardzo stary temat,ale.ja np mam tak ze lewy krutki nie swieci a długi tak
ja,moja muzyka,moje miasto szczecin
Awatar użytkownika
mareckilublin
Nowicjusz

Post autor: mareckilublin »

Grzegorz pisze:Zrobilem.
Powod do konca nie jest mi znany. Odlaczylem wylacznik i kostke zasililem bezposrednio z akumulatora. klakson zaczal wyc , a po chwili wlaczyly sie swiatla. podlączylem wylacznik i wszystko dziala.
ciekawe.

pozdrawiam
a bezpiecznik zalozyles zeby w razie czego nie popalilo kabli??
ODPOWIEDZ