Witam,
pytanko... z czego zrobic mozna chlapacze? bo sparco sie ceni... a jest napewno jakis material ktory jest elatyczny i tak szybko sie niezłamie... macie jakies idee? bylem w firmie produkujaca wyroby gumowe to taka guma zbrojona tkanina kosztuje 5mm okolo 29 zl za metr kwadratowy... no ale to czarna guma... brzydko na bialo niebieskim aucie bedzie wygladala... wezcie cos poradzcie
Wojtek po prostu wyciął z jakiegoś materiału który kupił za grosze... także napewno da się to zrobić po kosztach a efekt podobny jak przy kupnie orginalnych Sparco. Fakt że po paru rajdach już nie wyglądały tak jak orginalne... ale myśle że za taką cene (niestety nie wiem co jak gdzie i za ile, moge się dowiedzieć) warto.
qbus... plizzzzzzzzzzzzz... wez zapytaj sie gdzie to bylo kupowane w jakims specjalizujacym sie takimi materialami sklepie? czy moze w jakims takim sklepie jak castoramia i co to za material...
Okej już się dowiedziałem... niestety Wojtek też nie wie czy można gdzieś ten konkretny materiał kupić dostał go od kolegi który miał akurat w pracy sporo tego do wyrzucenia... wiem że Łukasz Siekierka też wycinał z jakiegoś materiału chlapacze.
no ja mam bialo niebieskie... jak wyblaknie to ok bo mam biale auto ... a jak zamontowales? :> dawales jakas wiekszy kawalek czegos zeby przykrecic jak najwieksz powierzchnie? czy wkretami na zywca
bo ja bede robil... taka dluga blaszke... jak by pół podkowy nawierce.. i w to wkrece sie no zobaczymy... juz niedlugo wstawie zdjecia bo w czwartek - piatek oklejam autko to w sobote moze juz bedzie...