501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
PEWNEI ZARÓWECZKE WPISZ W SZUKAJ WYMIANA OSWIETLENIA LUB PODOBNY TEMAT I POWINNO ZNALEZC BO TAKICH TEMATÓWBYŁO DUZO NA FORUM
A TAK W SKRUCIE TO MUSISZ ODKRECISZ DASZEK NAD LICZNIKIEM ZDJAC KIEROWNICE I WYJAC LICZNIK I TAM MASZ DWIE ZARÓWECZKI
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
najlepiej zdjac kierownice gdyz potem łatwiej wsadzic daszek
napewno mniej zajmie odkrecenie i przykrecenie kierownicy niz meczenie sie z wsadzeniem daszka (wyjmowałem u siebie zegary juz z 7 razy wiec wiem ze tak jest szybciej i prosciej )
to na drugi raz ja zdejmij i zobaczysz jak łatwo wtedy załzyc daszek i ile czasu mniej ta operacja zajmie chyba ze u ciebie kierownica nie wadzi bo ty masz 3 ramienna a ona jest inaczej wyprofilowana
aha to czyli ze w kierownicach 3 ramiennych nie wadzi rant który jest bezposrednio przy osłonie stacyjki
małe sprostowanie do mojego postu o wymianie podswietlenia
w aucie z kierownica 3 ramienna nie trzeba zdejmowac kierownicy
w aucie z kierownica 2 ramienna lepiej zdjac gdyz bedzie szybciej załozyc daszek
Ostatnio zmieniony 21 lut wt, 2006 5:51 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.