stacja benzynowa.... :evil:
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
stacja benzynowa.... :evil:
opisze co się przydażyło....
pojechałem sobie na stacje .... zatankować, a właściwie dotankować troszke, bo zamierzałem sobie poszaleć podjeżdzam... to jest taka stacja, przy której na tym słupie takim są ceny tylko 95 i diesla... żeby było weselej, zawsze takie same (3,48)
no ale wpadłem na pomysł zrobienia mojej indiance małego prezenciku, i nalania czegoś lepszejszego... no ale ile kosztuje to V-power... no to podnosze pistolet dystrybutora.. ok pokazuje mi sie jakieś tam 3 ileśtam... no ale obok kusząca V-power racing 99+... podnosze pistolet.... a tu
skasowało mnie od razu na 0,12 litra !! kuźwa, nawet nie nacisnąłem pistoletu !! wk**** sie, ide do pani gdzie sie płaci.. a ona na to że sie tak zdarza no fajnie... to w sumie płaci sie jakieś 60 groszy za friko na poczatku, bo czasem sie zdarza... a stacja ma może miesiąc, dystrybutory nowoczesne...
powiedzcie... to normalne jest??
pojechałem sobie na stacje .... zatankować, a właściwie dotankować troszke, bo zamierzałem sobie poszaleć podjeżdzam... to jest taka stacja, przy której na tym słupie takim są ceny tylko 95 i diesla... żeby było weselej, zawsze takie same (3,48)
no ale wpadłem na pomysł zrobienia mojej indiance małego prezenciku, i nalania czegoś lepszejszego... no ale ile kosztuje to V-power... no to podnosze pistolet dystrybutora.. ok pokazuje mi sie jakieś tam 3 ileśtam... no ale obok kusząca V-power racing 99+... podnosze pistolet.... a tu
skasowało mnie od razu na 0,12 litra !! kuźwa, nawet nie nacisnąłem pistoletu !! wk**** sie, ide do pani gdzie sie płaci.. a ona na to że sie tak zdarza no fajnie... to w sumie płaci sie jakieś 60 groszy za friko na poczatku, bo czasem sie zdarza... a stacja ma może miesiąc, dystrybutory nowoczesne...
powiedzcie... to normalne jest??
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- woocash
- Peugeot 205 Master
spoko, jak na razie to na 10 litrów pozwalam sie kantowac tylko wskazówce paliwka w indianie 60 groszy czy nie, to oszustwo... albo "zbieg okoliczności" czy jak to nie nazwać.... taaa... turbulencja wywołana pierdnięciem komara w afryce..
ja mialem taka sytuacja :
zajezdzam w nocy jadąz z serwerowni na ORLEN
Podbija koleś i pyta co tankujemy - 95 bo to jeszcze czasy indiany
ile ?? a ja za 3 dychy
idę do kasy kupiłem jakiś żarcie daje jej ona kasuje i mówi 120 coś tam
ja mówie co k.... za 3 batoniki 90zł ???
a ona nie za paliwo 115,5 a za bat 5 coś tam
co ?? kazałem za 30 dychy babka woła gościa i pyta za ile miał nalać a on że za 30 zł a ona a ile nalałeś - on poszedł sprawdzić - przychodzi i mówi że przeprasz ale sie pomylił i wlał 30 litrów a ja o to fajnie będe miał w za darmo prawie full bak
koleś coś tam posapał babka też - zapłaciłem 30 za paliwo 5 za batony i do domu :p
kiedyś też zajechałem na stacjie i sam sie pomyliłem - dobze ze mniałem karte:P
zajezdzam w nocy jadąz z serwerowni na ORLEN
Podbija koleś i pyta co tankujemy - 95 bo to jeszcze czasy indiany
ile ?? a ja za 3 dychy
idę do kasy kupiłem jakiś żarcie daje jej ona kasuje i mówi 120 coś tam
ja mówie co k.... za 3 batoniki 90zł ???
a ona nie za paliwo 115,5 a za bat 5 coś tam
co ?? kazałem za 30 dychy babka woła gościa i pyta za ile miał nalać a on że za 30 zł a ona a ile nalałeś - on poszedł sprawdzić - przychodzi i mówi że przeprasz ale sie pomylił i wlał 30 litrów a ja o to fajnie będe miał w za darmo prawie full bak
koleś coś tam posapał babka też - zapłaciłem 30 za paliwo 5 za batony i do domu :p
kiedyś też zajechałem na stacjie i sam sie pomyliłem - dobze ze mniałem karte:P
- woocash
- Peugeot 205 Master
ciebie sie już nie da obrazić... sama jesteś dla siebie największą obrazą
piszesz bzdury dla samego pisania, jak ci nie szkoda 60 groszy to przesyłaj mi te 60 groszy dziennie, wcale sie nie obraże
piszesz bzdury dla samego pisania, jak ci nie szkoda 60 groszy to przesyłaj mi te 60 groszy dziennie, wcale sie nie obraże
Ostatnio zmieniony 05 mar ndz, 2006 10:34 pm przez woocash, łącznie zmieniany 2 razy.