Tylna belka - potrzebny mechanior...
Tylna belka - potrzebny mechanior...
Witam,
Wiem, że temat był wałkowany, ale nie znalazłem żadnego adresu. Polećcie proszę dobrego mechanika w Warszawie lub okolicy który może podnieść belkę na wieloklinie za normalne pieniądze. Dzwoniłem do kilku zakładów, ale nie podjmują się tego. Zakład który się podjął zaśpiewał 1200 zł ! To trochę za dużo jak na moje możliwości... Połowa wartości samochodu
Dzięki z góry !
Pozdrawiam serdecznie,
Paweł
Wiem, że temat był wałkowany, ale nie znalazłem żadnego adresu. Polećcie proszę dobrego mechanika w Warszawie lub okolicy który może podnieść belkę na wieloklinie za normalne pieniądze. Dzwoniłem do kilku zakładów, ale nie podjmują się tego. Zakład który się podjął zaśpiewał 1200 zł ! To trochę za dużo jak na moje możliwości... Połowa wartości samochodu
Dzięki z góry !
Pozdrawiam serdecznie,
Paweł
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
Stary belke sam podniesiesz za darmo. nie jest to trudne opis masz na http://www.krawczyk.w.pl w dziale Porady
Pug sprzedany
Faktycznie, trudne sie nie wydaje, niemniej są 3 problemy:
- nie mam dostępu do kanału
- nie grzebałem nigdy przy zawieszeniu [nie wiem co mogę zniszczyć po drodze, hehe]
- nie mam aktualnie nikogo, kto mógłby mi pomóc, a sam pewnie się skicham a nie dam rady...
Po przeczytaniu opisu na podanej przez Ciebie stronie moje zdziwienie ceną zaproponowaną przez zakład wzrosło niepomiernie... Fachowiec z praktyką i narzędziami nie powinien mieć z tym problemów...
Facet coś mówił, że po ruszeniu belki najprawdopodobniej wysypie się z niej gruz... Nie wiem na ile to prawda, ale większośc zakładów normalnie boi się to robić... Może jeśli ktoś byłby chętny pomóc mi to zrobić w jakiś weekend, to nie omieszkałbym się odwdzięczyć zgrzewką dobrego browara
Pozdrawiam serdecznie !
- nie mam dostępu do kanału
- nie grzebałem nigdy przy zawieszeniu [nie wiem co mogę zniszczyć po drodze, hehe]
- nie mam aktualnie nikogo, kto mógłby mi pomóc, a sam pewnie się skicham a nie dam rady...
Po przeczytaniu opisu na podanej przez Ciebie stronie moje zdziwienie ceną zaproponowaną przez zakład wzrosło niepomiernie... Fachowiec z praktyką i narzędziami nie powinien mieć z tym problemów...
Facet coś mówił, że po ruszeniu belki najprawdopodobniej wysypie się z niej gruz... Nie wiem na ile to prawda, ale większośc zakładów normalnie boi się to robić... Może jeśli ktoś byłby chętny pomóc mi to zrobić w jakiś weekend, to nie omieszkałbym się odwdzięczyć zgrzewką dobrego browara
Pozdrawiam serdecznie !
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
+ kanał nie jest potrzebny, wystarczy podnieść tak żeby się wbić pod samochód...
+ nie byłoby zbytnio mozliwości żebyś coś uszkodził najważniejsze żebyś zrozumiał co trzeba zrobić
+ napewno zaraz ktoś z Warszawy zaoferuje pomoc... wkońcu "zgrzewa dobrego browara" HEHE
powodzenia
+ nie byłoby zbytnio mozliwości żebyś coś uszkodził najważniejsze żebyś zrozumiał co trzeba zrobić
+ napewno zaraz ktoś z Warszawy zaoferuje pomoc... wkońcu "zgrzewa dobrego browara" HEHE
powodzenia
Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
Wydaje mi sie że mechaniory nie bardzo wiedza jak sie zabrac do belki bo faktem jest ze jej regeneracji niepodejmuje sie wiekszość serwisów a tylko takie które się w tym specjalizują (i dlatego cokolwiek przy niej zrobić sie boją)-niestety nie jest to zwykły zawias poskładany na tulejkach metalowo gumowych ani belka skrętna jak np. w fiestach gdzie naprawa tego elementu jest banalna. U nas niestety jest z tym troche grzebaniny zwłaścza przy regeneracji.
Pug sprzedany
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
odezwij sie do osko z celestynowa to Ci to zrobi
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!