do swiateł nic nie mam ale po co ludzie daja sobie takie tarany z przodu to ja nie wiem, aż ciesze się że poza innymi swiatłami z tyłu nic z karoserii itp w swoim nie zmieniałem
swoją droga zastanawiam się nad takim manewrem , żeby przednie klosze reflektorów zeszlifowac żeby były gładkie przezroczyste- jak myslicie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
moim zdaniem będą wyglądać rewelados pod warunkiem jednak, że odbłyśniki będą w ładnym stanie. Jeśli chodzi o pały to w rzeczy samej będą miały powód żeby się dowalić
no dobra ale w wielu autkach sa teraz gładkie szkła a przynajmniej takie wrazenia sprawiaja wiec sie zastanawiam czy pan policjant raczej nie bedzie patrzył czy sa one zapalone czy nie i czy jest apteczka\trójkat itp. niz zwróci uwagę na gładkie szkła
no moze i masz racje... zgładz sobie reflektory zaparkuj pod komendą i daj nam znąć
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
tak, tylko, zeby miec gladkie szkla musialbys miec odpowiednio zaprojektowane odblysniki i zarowki h7
zreszta czemu ty sie palami martwisz?? przeciez i tak prawka nie masz