rozmiar opon w 1,3 rallye?
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
rozmiar opon w 1,3 rallye?
Jaki był fabryczny, oryginalny rozmiar opon w 1,3 rallye?
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
chwila z tymi fotkami
muszę go doprowadzić do przyzwoitości, właśnie wymieniłem:
końcówkę drążka, gumy i łączniki stabilizatora, półoś i łozysko, klocki, pasek rozrządu, jakiś pieprzony plastik od pompy wody (110zł), olej w skrzyni bo zbrakło i wyregulowałem zawory.
Muszę jeszcze wyregulować gaźniki, wymienić płyny, wypiaskować felgi, wypolerować, wyprać w środku i kupić trochę spinek do tapicerki.
I będzie nówka sztuka, ufff
Jeszcze ubezpieczyć i przerejestrować, więc trochę się zejdzie
Ale jest śliczny, biały i spokojnie zamyka obrotomierz
muszę go doprowadzić do przyzwoitości, właśnie wymieniłem:
końcówkę drążka, gumy i łączniki stabilizatora, półoś i łozysko, klocki, pasek rozrządu, jakiś pieprzony plastik od pompy wody (110zł), olej w skrzyni bo zbrakło i wyregulowałem zawory.
Muszę jeszcze wyregulować gaźniki, wymienić płyny, wypiaskować felgi, wypolerować, wyprać w środku i kupić trochę spinek do tapicerki.
I będzie nówka sztuka, ufff
Jeszcze ubezpieczyć i przerejestrować, więc trochę się zejdzie
Ale jest śliczny, biały i spokojnie zamyka obrotomierz
hej
no to a;ldnie ladnie mzoe kiedys bedziesz na podkarpaciu to sie stykniemy rallye'kami hehe:) a widze ze szukasz dobrego magika do gaznikow polecam pana WOZOWICZA on mi regulowal i robie to uwazam profesjonalnie bawi sie tym od dawien dawna m.in. R.Baran mial Webery 45 i pieknie mu to zgral pan Wozowicz mieszka w Sędziszowie Małopolskim, innych magikow nie znam!:)he przyznam sieze jak sobie sam zaczoelm regulowac to za kazdym odpaleniem auta swiecie musialem czyscie bo nnon stop cos zalewalo hehhe:)pzdr
rallyeeeeeee do you feel it :D:D:D:D