Peugeot 205 Generation
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
Hmm chłopaki powiem wam tak jeżeli chodzi o oświetlenie regulacji nawiewu czyli prędkości wiatraka w Saxo to zapomnijcie mój tato też sie łudził że jest spalona żarówka ale wcale jej tam nie ma podświetlenia zrobił sobie sam tak żeby widzieć regulacje prędkości i ustawienie gałek ciepło zimno oraz tej drugiej na co leci powietrze
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
205 GENERATION is here
Witam . Jestem nowy n a forum , włąsnie sie zarejestrowałem.
Ja własnie posiadam Model 205 GENERATION :] Znalazłem ten temat wpisujac "205 GENERATION" w Googlach bo od jakiegos czasu zastanawiam sie jak to mozliwe ze mam rocznik '97 jesli 205-ki przestali wczesniej produkowac Na stronie nie ma zadnej specyfikacji
Dodam ze moc to 90KM, wyglad zagdza sie ze zdjeciami wczesniejszymi.
Zdjecia mojego postaram sie wkleić w najblizszym czasie (nie mam cyfrówki). auto sprowadzane w 98 z Francji , bite , wyklepane , nie ma na razie rdzy
Chcialem przy okajzi spytac czy ten model jest tak bardzo wyjątkowy w Polsce i czy dzieki temu jest wart więcej?
P.S Samochód jest rodziców ale oni nie wiedzą ze trzymaja w garażu "unikat" a za 6m-cy będzie mój
Ja własnie posiadam Model 205 GENERATION :] Znalazłem ten temat wpisujac "205 GENERATION" w Googlach bo od jakiegos czasu zastanawiam sie jak to mozliwe ze mam rocznik '97 jesli 205-ki przestali wczesniej produkowac Na stronie nie ma zadnej specyfikacji
Dodam ze moc to 90KM, wyglad zagdza sie ze zdjeciami wczesniejszymi.
Zdjecia mojego postaram sie wkleić w najblizszym czasie (nie mam cyfrówki). auto sprowadzane w 98 z Francji , bite , wyklepane , nie ma na razie rdzy
Chcialem przy okajzi spytac czy ten model jest tak bardzo wyjątkowy w Polsce i czy dzieki temu jest wart więcej?
P.S Samochód jest rodziców ale oni nie wiedzą ze trzymaja w garażu "unikat" a za 6m-cy będzie mój
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
hehe "wart więcej".... może gdzieś, ale nie w Polsce
u nas to nie ma znaczenia czy czegos zrobili 6 czy 60 czy 600 tysięcy sztuk, liczy się wyposażenie, przebieg, i wygląd. naprzykład na ebayu wersje specjalne są dużo droższe od zwykłych.... ale nie u nas.
aha, gratuluje zakupu finansowo nie, ale zawsze to jakaś duma miec coś "specjalnego"
u nas to nie ma znaczenia czy czegos zrobili 6 czy 60 czy 600 tysięcy sztuk, liczy się wyposażenie, przebieg, i wygląd. naprzykład na ebayu wersje specjalne są dużo droższe od zwykłych.... ale nie u nas.
aha, gratuluje zakupu finansowo nie, ale zawsze to jakaś duma miec coś "specjalnego"
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
no to czekamy 97-dobry rocznik szkoda że bity
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Najlepszego
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
zdjecie kołpaków. niestetyostały sie tylko 2. gdzie mozna takie jeszcze dostać?
deska standard (chyba)
Powiedzcie jaka fote jescze wkleić bo mam kilka ale nie ma chyba snesu wrzucać wszytskich
deska standard (chyba)
Powiedzcie jaka fote jescze wkleić bo mam kilka ale nie ma chyba snesu wrzucać wszytskich
- Załączniki
-
- deska
- 19-06-06_1157.jpg (33.02 KiB) Przejrzano 3343 razy
-
- kołpak
- 19-06-06_1144.jpg (38.88 KiB) Przejrzano 3345 razy