jak w temacie musze wsptawic wspomaganie bo moja zona na laczkach 195/50/15 nie daje rady i sie denerwuje a ja nie zdejme tych kółek:)
Wiec czy da rade do silnika TU3m na monowtrysku o poj 1,4 wstawic wspomaganie,mam maglownice itd
wpomaganie z gti 1,9 do 1,4i??da rade,prosze o szybką pomoc
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
wpomaganie z gti 1,9 do 1,4i??da rade,prosze o szybką pomoc
ja,moja muzyka,moje miasto szczecin
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
ja mam wspomaganie z silnika 1,6 i bede zakladal do TU3m jeszcze nie wiem czy wszystko dobrze pasuje, ale jak cos nie bedzie pasowac to sie poprawi
na pierwszy ogien pewnie pojda kola pasowe, ja mam to szczescie ze mam silnik z 306 w ktorej bylo zamonotowane wspomaganie wiec kolo pasowe(wielorowkowe) juz mam nie wiem jeszcze jak z mocowaniem pompy, maglownica raczej ta sama(czytaj komponujaca sie doskonale z reszta zawieszenia)
na pierwszy ogien pewnie pojda kola pasowe, ja mam to szczescie ze mam silnik z 306 w ktorej bylo zamonotowane wspomaganie wiec kolo pasowe(wielorowkowe) juz mam nie wiem jeszcze jak z mocowaniem pompy, maglownica raczej ta sama(czytaj komponujaca sie doskonale z reszta zawieszenia)
Ostatnio zmieniony 27 mar pn, 2006 12:03 am przez moralez, łącznie zmieniany 1 raz.