Zlot południa: 2. kwietnia Nakło - Chechło
- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
Ja dojechalem teraz 
Podsumowujac, wrzucam fotki tutaj: http://p205.pagi.one.pl/Zdj%eacia/Zloty ... %8cl%b9sk/
Prosze wszystkich co robili zdjecia o zgloszenie sie do mnie, np na GG, podam haslo do tego serwerka i tez wrzucicie. Albo przeslanie mi na maila: pagi@pagi.one.pl
Ogolnie bylozarąbiście
tylko mi cos z moim czasem zamieszales, mialem 56,31 czy jakos tak
Mi wyszlo jakies 600km przejechane, z pelnego baku zostala mi jedna kreska, wiec chyba nie jest zle

Podsumowujac, wrzucam fotki tutaj: http://p205.pagi.one.pl/Zdj%eacia/Zloty ... %8cl%b9sk/
Prosze wszystkich co robili zdjecia o zgloszenie sie do mnie, np na GG, podam haslo do tego serwerka i tez wrzucicie. Albo przeslanie mi na maila: pagi@pagi.one.pl
Ogolnie bylozarąbiście

tylko mi cos z moim czasem zamieszales, mialem 56,31 czy jakos tak

Mi wyszlo jakies 600km przejechane, z pelnego baku zostala mi jedna kreska, wiec chyba nie jest zle

Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
moralez pisze:albo kierowca potrafi wykorzystac co diesel dajewoocash pisze:oooo popłakałem sie ze śmiechu .... nareszcie jakies inne fotki ze zlotu
wniosek z tego zlotu jeden..... wsadzam dieslapug pagiego
naprawde wymiata... i do tego tańszy w utrzymaniu
Oooooo moralez! ŚWIĘTE SŁOWA

mi sie nie liczyBanita pisze:w sumie z tych danych wynika, ze tylko mi wie co to kierownica![]()

A ja mam jeszcze zagadke

Ostatnio zmieniony 03 kwie pn, 2006 12:19 am przez Pagi, łącznie zmieniany 2 razy.
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
Nie marudzić proszę - ja jechałem 54 konnym sejem, który ewidentnie nie ma ochoty na jakiekolwiek ściganie, poza tym na Uroczysku ostatnio ścigałem ze 2 lata temu, no i może 2 okrążenia pugiem w tamtym roku (choć przyznaję - do końca miałem nadzieję, że dogonię czas Groblika
)
sorki pagi - faktycznie rąbnąłem się z czasem, już poprawiony. To PIT_R był czasomierniczym, więc jego słowa są w tej materii ostateczne i niepodważalne
edit: na pewno nie jest to nos Chucka, bo jego spłoszył Rychu z wiosłem

sorki pagi - faktycznie rąbnąłem się z czasem, już poprawiony. To PIT_R był czasomierniczym, więc jego słowa są w tej materii ostateczne i niepodważalne

edit: na pewno nie jest to nos Chucka, bo jego spłoszył Rychu z wiosłem

- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
wcale nie sądze że to dzieki dieslowi ktoś był lepszy.... oszczędzałem puga /jak widac niewystarczająco.../ a poza tym w porównaniu z innymi / no może poza LordemDredem, któremu mało co nie wjechałbym w dupe
/ to ze mnie taki kierowca jak z koziej dupy trąba 
a co do diesla, to nieźle "niszczył łąkę"
i tyle
filmik z trasy bedzie jutro zlinkowany z serwera pagi'ego, co byście sobie lukneli traskę

a co do diesla, to nieźle "niszczył łąkę"

filmik z trasy bedzie jutro zlinkowany z serwera pagi'ego, co byście sobie lukneli traskę

Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Fox pisze:AULE: nie ma za co - fajnie się jechało. W grupie zawsze raźniej. Tylko nie wiedziałem że do Krakowa mamy stamtąd aż tak daleko - widzę że Wrocław wrócił do domu wcześniej niż my:)
Nie było aż tak daleko. Z Nakła zrobiliśmy 130km tylko jechaliśmy wolną trasą (miasto, swiatła, ruch lokalny) no i oczywiście czynnik ekonomiczny i wytrzymałościowy dał się we znaki

Jutro wyślę zdjęcia na tą nasza galerie...