ZLOT !! NA POLUDNIU POLSKI !! - 7.05.2006 !!
- OZzi
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
heheh, no sprawdze albo zabardzo nie ma jak :> Bo jak sie dowiem czy bedzie zajety ?
Jak ten tor jest opuszczony :] nikogo tam takto nie ma, chyba ze jakies czopki tez sobie zrobia zlot...akurat w tym samym dniu co my :> hehe, to musi ktos tam pilnowac od soboty z namiotem
zeby nikt sie nie wbil nam 
-
Lord_DRED
- Junior
jesli jakas jedna grupa zajmie tor przed nami, to zrobimy wyscig
ich najlepsze autko na nasze najlepsze autko - kto wygra zostaje na torze
minta to zbierz tam jakies kofezanki jeszcze i jedziemy
ich najlepsze autko na nasze najlepsze autko - kto wygra zostaje na torze
minta to zbierz tam jakies kofezanki jeszcze i jedziemy
205tka - 1361, 75KM - rocznik 93
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1234
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1234
łosz w pyte - to były ziomy dwa, fajnie że mi o nich przypomniałeś, bo od razu mi się humor poprawiłwoocash pisze:no fuct !! przecież nas szpiegowali nad Chechłem białą Calibrą.. pamiętacie <lol> szkoda że nikt tego nie nagrał....
albo... czerwony CRX z Katowic ... tiaaa pewnie razem zajmą nam tor
Jeśli dobrze rozumiem Ty z Woocashem zamierzacie nas reprezentowaćLord_DRED pisze:ich najlepsze autko na nasze najlepsze autko - kto wygra zostaje na torze
Najprościej chyba będzie sprawdzić fora lokalnych klubów tuningowych - streetracers.pl czy kogo tam jeszcze masz...OZzi pisze:Bo jak sie dowiem czy bedzie zajety ?
- majkelus205
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- OZzi
- Junior
- Kontakt:
SUPER !!
Fajnie jak bedzie nas jak najwiecej...oby wiecej osob...Zapraszamy wszystkich !! Naprawde Warto..
Chce zrobic naprawde jakis konkretny zlot, mam nadzieje ze ktos wczesniej z Katowic albo okolic przyjedzie zlukac co i jak...
a w dzien zlotu przyjedzie wczesniej zeby mi pomoc wszystko...Bo chce jakis namiot taki zalatwic i tam ustawic, pozniej chcialbym tez jaka tasme kupic ogrodzic ten tor...no i wiadomo jakis grill...kielbaski, piwko oczywiscie (bezalkoholowe)
no i inne tam rzeczy, moze ktos bedzie mial jakies pomysly...
Chce zrobic naprawde jakis konkretny zlot, mam nadzieje ze ktos wczesniej z Katowic albo okolic przyjedzie zlukac co i jak...
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
A tak z innej beczki to nie dałoby się zmienić tematu tej pogaduszki o zlocie? Nie żeby mi przeszkadzał ten co jest, ale taki np Warszawiak - prosta istota - jak widzi 'śląsk' to nawet pewnie nie zagląda, no chyba że skończy mu się węgiel do pieca. Zlot południa to była chwytliwa nazwa - każdy jak patrzył na globus to myślał sobie - kurcze to mnie dotyczy - jadę:) Nie jestem dobry w marketingu i psychologii reklamy, ale niech ktoś inteligentny pomyśli:) Proponuję też szeroko zakrojoną akcję promocyjną w innych tematach o lokalnych zlotach, no i moze niech kazdy postara się porozsyłać mejle do ludzi ze swojej okolicy których znajdzie na liście użytkowników...Trzeba zebrac jak najwięcej gawiedzi - tak żeby przechodzień widzący pugi ryjące plażę nie myślał o zdewastowanej przyrodzie tylko zachwycał się ilością naszych 205:)
ja w ogóle myślałem o wynajęciu paru billboardów i jakimś krótkim spocie między wiadomościami a pogodą 
tak się tylko natrząsam, fox dobrze gada (jak zwykle, zresztą
)
dżonie - coś chyba kroi się nam kolejny wypad do czewy na frytki - trza będzie wesprzeć ozziego w trudach przygotowań (nie to, że tylko o tym, żeby się nawdupiać fryteczkami myślę
)
tak się tylko natrząsam, fox dobrze gada (jak zwykle, zresztą
dżonie - coś chyba kroi się nam kolejny wypad do czewy na frytki - trza będzie wesprzeć ozziego w trudach przygotowań (nie to, że tylko o tym, żeby się nawdupiać fryteczkami myślę
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- majkelus205
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI