Jaki silnik najlepiej na SWAP?
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
a ile pali benzynki?moralez pisze:tzn ze masz cos zj....Marin205 pisze: Ja czasami przy dynamicznej jeżdzie (bez wariactw) mam 10,5 średnią na cały bak , a mam tylko 1,4 bez turbiny
pod maska mam 1,4 na wytrysku, generalnie wolno nie jezdze i gdy samochod mi bral 9 l lpg przy sredniej predkosci 100km to zaczynalem sie obawiac ze cos jest nie tak
a gdyby wciagal 10,5 etyliny to wolalbym kupic gti
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
mogę wam zdracić tajemnicę co ja robię gdy cchce mieć małe spalanie - chcecie?
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
tiaaa invictus, no to zapraszamy na Śląsk, zmierz sie z sejem
to zobaczymy, pewnie objedziesz go aż miło, i do tego jeszcze przybędzie Ci paliwa w baku 
z tym spalaniem Twoim, to chyba aż żal patrzeć jak jeździsz... pewnie bardzo dynamicznie
EOT

z tym spalaniem Twoim, to chyba aż żal patrzeć jak jeździsz... pewnie bardzo dynamicznie

Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Tajemnica jest banalna: pożyczam od żony Fiata Cinquecento 700 i pali mało,
czy jeżdzę dynamicznie trudno powiedzieć choć "lubię sobie pokleić pomiędzy na milimetry"
- mam dwa filmy o tym jak jeżdzę : jeden jedyny kręciołek wielicki (słupki objeżdzane /amatorszczyzna/ na okrągło bez recznego) no i drugi film z pasu lotniska czyżyńskiego ja kontra 1.9 CTI - jak zrzuce umieszczę link
czy jeżdzę dynamicznie trudno powiedzieć choć "lubię sobie pokleić pomiędzy na milimetry"
- mam dwa filmy o tym jak jeżdzę : jeden jedyny kręciołek wielicki (słupki objeżdzane /amatorszczyzna/ na okrągło bez recznego) no i drugi film z pasu lotniska czyżyńskiego ja kontra 1.9 CTI - jak zrzuce umieszczę link
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
woocash pisze:tiaaa invictus, no to zapraszamy na Śląsk, zmierz sie z sejemto zobaczymy, pewnie objedziesz go aż miło, i do tego jeszcze przybędzie Ci paliwa w baku
z tym spalaniem Twoim, to chyba aż żal patrzeć jak jeździsz... pewnie bardzo dynamicznieEOT

zrobcie zlot poludnia tydzien pozniej albo w swieta na poczatku maja to przyjedziemy na goscinne wystepy

woocash rzucam ci rekawice

Ostatnio zmieniony 09 kwie ndz, 2006 2:21 pm przez moralez, łącznie zmieniany 1 raz.
naprawde mi cie zalwoocash pisze:tiaaa invictus, no to zapraszamy na Śląsk, zmierz sie z sejemto zobaczymy, pewnie objedziesz go aż miło, i do tego jeszcze przybędzie Ci paliwa w baku
z tym spalaniem Twoim, to chyba aż żal patrzeć jak jeździsz... pewnie bardzo dynamicznieEOT

pamietaj, ze spokojna jazda gitem to twoj max

swoja droga moze zajze -kwestia egzaminow, bo zjazd mam

EDIT:
Tydzien pozniej byloby ok...