Proszę o informację i kilka porad w sprawie wydechu...
- Hypia
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Proszę o informację i kilka porad w sprawie wydechu...
Cześć wariaty..
Chciałem się was zapytać o parę rzeczy dotyczących tłumika końcowego w 1.9 Gti.. Pierwsza z nich to jak głośno będzie się zachowywał wydech i czy pogorszą się osiągi autka, gdy tłumik końcowy zostanie zastąpiony zwykła rurą? Rozleciał się i przydało by się z nim coś zrobić Zaznaczam, że reszta układu jest oryginalna i nie ruszana! Druga sprawa to panowie funkcjonariusze Zezłoszczą sie bardzo gdy mnie złapią? bo rozumiem, że emisja spalin wzrośnie no i chyba Decybele Trzecia sprawa dotyczy już kupna wspomnianego tłumika.. Przeglądałem już forum, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi Doradźcie proszę, jakiej firmy tłumik wybrać? Nie mam za dużo kaski na jakiś markowy jak np. Sebring, Remus czy inny, ani nie zależy mi zbytnio na jakimś basowym brzmieniu (ale nie mówię, żeby się nie przydało ) poprostu ma być w miarę tani i nie pogarszać zbytnio osiągów auta.. Rozumiem, że tłumiki takie jak Bosal i inne odpadają na starcie? No chyba tyle Czekam na jakieś info.. Pozdrawiam!
Chciałem się was zapytać o parę rzeczy dotyczących tłumika końcowego w 1.9 Gti.. Pierwsza z nich to jak głośno będzie się zachowywał wydech i czy pogorszą się osiągi autka, gdy tłumik końcowy zostanie zastąpiony zwykła rurą? Rozleciał się i przydało by się z nim coś zrobić Zaznaczam, że reszta układu jest oryginalna i nie ruszana! Druga sprawa to panowie funkcjonariusze Zezłoszczą sie bardzo gdy mnie złapią? bo rozumiem, że emisja spalin wzrośnie no i chyba Decybele Trzecia sprawa dotyczy już kupna wspomnianego tłumika.. Przeglądałem już forum, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi Doradźcie proszę, jakiej firmy tłumik wybrać? Nie mam za dużo kaski na jakiś markowy jak np. Sebring, Remus czy inny, ani nie zależy mi zbytnio na jakimś basowym brzmieniu (ale nie mówię, żeby się nie przydało ) poprostu ma być w miarę tani i nie pogarszać zbytnio osiągów auta.. Rozumiem, że tłumiki takie jak Bosal i inne odpadają na starcie? No chyba tyle Czekam na jakieś info.. Pozdrawiam!
Re: Proszę o informację i kilka porad w sprawie wydechu...
bedzie glosny -za glosnyHypia pisze: jak głośno będzie się zachowywał wydech
nieczy pogorszą się osiągi autka
oj raczej takZezłoszczą sie bardzo gdy mnie złapią?
nie wzrosnieże emisja spalin wzrośnie no
Bez przesady -tragedia to nie jest, ale warto poszukac czegos lepszego -czego to juz nie powiemRozumiem, że tłumiki takie jak Bosal i inne odpadają na starcie?
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
jest teraz do sprzedania sebring z Gti popatrz na ogłoszenie z allegro otomoto
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
Devil jest bardzo przyzwoity
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka