od jakiegoś czasu tylne prawe koło mojego lwa jest bardzo skrzywione mechanik powiedzial mi że trzeba wymienic tylna belkę a są małe problemy z jej zakupem w sklepie mi powiedzieli że wystarczy kupić zestaw naprawczy łożysk do tylnej belki i komu mam wirzyć???
może być wyrobiona i nie musi być luzu
jak jest krzywo to jest już żle bo czop ma już też zużytą powierzchnię po której pracuje łozysko a może i już pracuje po rurze- ale kupując inną urzywaną też kupujesz kota w worku bo to że prosto stoi to nie znaczy że za tydzien nie będzie krzywo- jak rozbierzesz to się przekonasz
Mnie kosztowala taka przyjemnosc 250zł, z tym ze na tulejach, jedni powiedza ze lipa, ale ja sadze ze do autek wartych 3 tys, nie ma sensu pakowac wiekszej kasy.
mam zrobione bez lozysk, w miejscu ich po przetoczeniu czopa sa tuleje, nie pamietam z czego, z brazu albo teflonu. Trzeba to tylko co jakis czas zasmarowac tawotnica i tyle. w 205tce jezdzi to juz jakies 40kkm, w 405tce prawie dwa razy wiecej. W zadnym aucie nie bylo z tym problemow.
Nie mam zamiaru sie klucic z nikim na temat wyzszosci tej moetody nad inna, pisze tylko jako przykad, ze jest to tanie i jezdzi sie na tym normalnie bez zadnych problemow.