Świeca sie wszystkie kontrolki.

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
kambodza

Świeca sie wszystkie kontrolki.

Post autor: kambodza »

Witam;)Jestem szczesliwym posiadaczem peugeota 205 1.1(lezak)I mam taki problem,a mianowicie:po nagrzaniu sie silnika wszystkie kontrolki nagle glupieja i zapalaja sie wszystkie kontrolki ostrzegawcze,gasnac od czasu do czasu.Moze ktos tez mial taki problem?Jesli wiecie co to moze byc to prosze o pomoc:)Pozdrawiam;)
viwaldi

Post autor: viwaldi »

123
Ostatnio zmieniony 07 cze ndz, 2009 12:18 am przez viwaldi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wasia
Junior
Posiadany PUG: green
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: wasia »

Też mam leżaka i jak sprawdzałem czujniki to wszystkie lampki świeciły się chyba przy ciśnieniu oleju (tzn te czerwone u góry - bo jakby u Ciebie świeciły się wszystkie (nawet ta od ssania) to chyba coś innego się zrypało). Od poziomu płynu w chłodnicy jest pojedyncza mała lampeczka koło wskażnika poziomu paliwa więc to raczej nie chłodzenie.
viwaldi

Post autor: viwaldi »

123
Ostatnio zmieniony 07 cze ndz, 2009 12:19 am przez viwaldi, łącznie zmieniany 1 raz.
grynia

Post autor: grynia »

Mam Peugota 205 Look 92r. Od pewnego czasu mam dziwne objawy, a mianowicie. W czsie jazdy samochód mi gaśnie jakby brakowało poaliwa i zapala się czerwona kontrolka umieszczona w prostokącie gdzie znajduje się wskaźnik poziomu paliwa. Co to jest za kontrolka. Samochód mi zgaśnie, odczekam chwilę, zapalam i jadę, po czym po jakims czasie znowy objawy są te same.
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

KONTROLKA DIAGNOSTYCZNA ECU I SONDA LAMBDA
ODPOWIEDZ