Mało znane miasto Kraków
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Mało znane miasto Kraków
Zbliża się wtorek a ja z Rybnika mam jechać do Krakowa, problem w tym że ostatni raz przejeżdżałem przez Kraków 15 lat temu, a teraz wyższa konieczność sprawia że muszę dojechać do szpitala na ul. Kąpielową. Proszę o pododanie mi troszeczkę informacji.
- Heler
- Junior
- Posiadany PUG: Inny, Seat Cordoba
- Numer Gadu-gadu: 975861
Polecam serwis http://www.map24.com. Podaje sie miasto i ulice skad sie jedzie i miasto i ulice na ktore chcemy sie dostac a program pokazuje nam najkrotsza lub najszybsza trase. Cos jak GPS na kartce
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Ja również z tego korzystam i polecam
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
Polecam CB Radio, bardzo przydatne urzadzenie, mozna sie dowiedziec o np. objazdach, remontach czy korkach, a i przede wszystkim o niebieskich kolegach w białych czapeczkach czajacych sie w krzakach z suszarą...Wacman pisze:Fakt pomaga nawet bardzo, ale nie informuje o objazdach na rozkopanych naszych drogach oraz o najnowszych zmianach organizacji ruchu
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
- camel
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
Nie wiem czy aktualne pytanie jeszcze, ale jak jedziesz autostradą A4 to najlepiej po bramkach końcowych polecieć na kraków południowy, zjechać na zjeździe na Zakopiankę,wyjeżdżasz na pierwsze skrzyżowanie ze światłami i tam skręcasz w prawo - to jest Kąpielowa.
Ostatnio zmieniony 02 maja wt, 2006 7:46 am przez camel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
serwis WWW jest super policzył mi ile mam ft do kiosku ruchuHeler pisze:Polecam serwis http://www.map24.com. Podaje sie miasto i ulice skad sie jedzie i miasto i ulice na ktore chcemy sie dostac a program pokazuje nam najkrotsza lub najszybsza trase. Cos jak GPS na kartce