raz na jakiś czas, choc ostatnio prawie ciagle, cos obciera mi w prawym przednim kole od strony pasazera, a przynajmniej wrazenie jest ze z tamtej strony. jest to taki dziwny dzwiek nie jednostajny w pewnym momencie jakby mocniejsz a w pewnym slabszy, jak jade szybciej to szybciej przechodza te momenty slabszego i mocniejszego i prawie sie zlewaja w ten mocniejszy
na pewno nie jest to obciernie opony o cos, ciezko opisac dzwiek, jest taki glosny i gluchy, gluchy pusty dzwiek, ciezko to opisac,, moglby to byc zarowbno obcieranie gumy o jakis metal jak i samego metali o metal, ale nie wiem sam.
kiedys zdazalo sie to raz na jakis czas potem ustawalo teraz praktycznie ciagle to jest
szukalem tego na forum ale takiego problemu to nikt nie mial z opisanych
obcieranie wystepuje :
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
dodam ze lozyska mialem zmieniane jakies 4 miesiace temu oba przednie, i nie jest to dzwiek zuzywajacych sie szumiacych lozysk, chyba ze jakos inaczej sie zuzylo i taki dziwek wydaje
mialem zmieniane tez klocki hamulcowe, a i jak zmienialem nie narzekali jeszze ze tarcze trzeba wiec pewnie sie jeszcze trzymaja
dodam ze czasem przy chamowaniu drzy mi kieronwica, ale to bardzo leciutko a to pewnie od opon bo po zalozeniu letnich tak sie dzieje, a byly to uzywki, wiec pewnie sie jeszcze nie dotarly odpowiednio.
przosze o pomoc
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)