Zniszczyli mi lexusy
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6
- Numer Gadu-gadu: 0
Zniszczyli mi lexusy
Dzis w nocy na parkingu Kinepolis Poznań ktoś mi wjechał w puga. Generalnie sadzac po otarciach po prostu o niego zahaczył. Na nieszczescie zachaczyl tak, ze zderzak podniosl sie do gory zbijajac mi prawe tylne swiatlo. Niektorzy wiedza jakie mam tylne swiatelka.. Oczywiscie ochroniarz na parkingu niczego nie widzial, pomimo, ze sygnal alarmu powiadomil mnie, ze wcześniej auto wyło. KUUUUUURRRRR..........AAAAAAAAA
- _Ryba_
- Junior
- Kontakt:
alllllllllllll........................ 

<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>
http://www.djbizzy.prv.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
- HERO
- Nowicjusz
- Kontakt:
jak to jest parking strzreżony to oni odpowiadaja tez za uszkodzenia powstałe podczas pobytu na parkingu i trzeba bylo zadzwonic na policje. Przynajmiej jakis dowód bys miał na to ze stało sie to na tym parkingu i mógłbys dochodzic swoich roszczeń. A tak w ogóle to gnojki niby za co kasują? Ponadto pod kinopolis powinien byc też niepłatny parking , w koncu nie masz obowiazku ustawiania na nim auta , a wyglada to na to ze to kolejny ukryty sposób zarabiania kasy, bo jak bilety "promocyjnie" , to trzeba na czyms sie odkuć
Peugot 205 Lacoste
co ty gadasz? Winkiel jest z Poznania i ma teraz sprawdzać tysiące aut w Poznaniu? Nawet jeśli kojarzy markę auta? Przestań chłopie...humve pisze:jak ma jaja bo może być wykastrowany ale można dojść do tego kto to
zrobił może mieć na zdeżaku rysy.Po woli i dojdziesz do tego tylko
przypomnij sobie kto tam stał w pobliżu zrobisz takie małe ślectwo i
gościa masz
-
- Uzalezniony
od tego roku juz nie place AC wiec jak goscia za lape nie zlapalem jestem przegrany. Sladow nie ma na lakierze, bo bylo blotnik-blotnik i dupa blada. Z ubezpieczenia i tak by mi oddali za zwykla lampy i to po cenie gieldowej. Ostatnio czytalem, ze kolo ktory mial wypadek mocno stuningowanym samochodem poszedl do ubezpieczalni ze wszystkimi fakturami za spojlery, progi itd. i go wysmiali i powiedzieli, ze ich to gówno obchodzi bo i tak daja kase wg. swoich cen. Nawet jak masz na niewiadomo ile ubezpieczone auto oni i tak wyplacaja do okreslonej kwoty. A za lampy nikt mi nie odda, bo "co to za lampy za 8 baniek do samochodu ktory ma 13 lat!?" ;(Para... pisze:a co na to ubezpieczenie??
-
- Uzalezniony
Wlasnie najgorsze jest to, ze stanalem na parkingu tuz obok parkingu Kinepolis, przy ktorym jest budka, ale okazalo sie ze ochroniarz pilnuje tylko wejscia do marketu "i nie placa mu za spogladanie na samochody". Dodal tez, ze ostatnio ukradli na tym parkingu samochod, ale to nie jego sprawa - fajny gosc!
- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
No to w takim razie nic bys nie zdzialal nawet z policja...WINKiel pisze:Wlasnie najgorsze jest to, ze stanalem na parkingu tuz obok parkingu Kinepolis, przy ktorym jest budka, ale okazalo sie ze ochroniarz pilnuje tylko wejscia do marketu "i nie placa mu za spogladanie na samochody". Dodal tez, ze ostatnio ukradli na tym parkingu samochod, ale to nie jego sprawa - fajny gosc!
Gdybys stanal na parkingu oznaczonym jako platny strzezony (a takich jest malo, na ogol sa parkingi platne niestrzezone) to moze moglbys cos powalczyc.
A z ubezpieczycielami to chyba jeszcze nikt nie wygral...

-
- Uzalezniony
- Kontakt:
jakis czas temu kobietka cofajac na parkingu maluchem trafila mi klosz z tylu...
PZU sie wypielo bo lampa kosztowala 150 zl a oni zwracaja od 200 z haczykiem...taki przepis iles % najnizszej krajowej...
na szczescie kobietka poczula sie do winy i zaplacila ze swoich
Co do autek po tuningu...to wlasnie jest najwiekszy bol...zrobisz cos...a potem ktos zniszczy, celowo lub niechcacy...ale zawsze
Przykro mi z powodu lampek...ladnei do czarnego pasowaly...
PZU sie wypielo bo lampa kosztowala 150 zl a oni zwracaja od 200 z haczykiem...taki przepis iles % najnizszej krajowej...
na szczescie kobietka poczula sie do winy i zaplacila ze swoich
Co do autek po tuningu...to wlasnie jest najwiekszy bol...zrobisz cos...a potem ktos zniszczy, celowo lub niechcacy...ale zawsze

Przykro mi z powodu lampek...ladnei do czarnego pasowaly...
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"