mam pewien problem: wrzucam 1, daje po gazie i raz jest tak, że normalnie im wiecej gazu, tym więcej silnik wyje i tym szybciej auto pędzi, a czasem jest tak że dużo gazu, silnik wyje, ale nie przeklada się to na przyspieszenie, mam nadzieje że dobrze to wytłumaczyłem,
bede wdzięczny za błyskotliwe odp
może już byłe temat, ale nei znalazłem
"groźniejsza jest armia baranów prowadzona przez lwa, niż armia lwów prowadzona przez barana" napoleon bonaparte
macie 100% racje oczywiście jest to wina sprzegła ostatnio przerabiałem ten problem u siebie i czasami bylo tak ze jak puscilem sprzegło to było dobrze a czasem tak jaby nie o konca odbijało(rozłanczało) i zachowywał sie tak jak skuter z automatyczna skrzynią biegów kiedy podjezdza po górke z osoba ważącą minimum 80kg tak wiec sprzegło do wymiany przykra wiadomość ale taka jest prawda
gdzies wyczytalem sposob na sprawdzenie sprzegla, powiedzmy na 5 przy 90km/h wciska sie sprzeglo i energicznie puszcza jak szarpnie mocno to sprzeglo ok a jak nie bardzo to sie slizga zaraz pewnie powiecie ze cos po dupie dostaje w samochodzie ale raz chyba mozna nie?