jak zdjąć tylne szyby?
- grzechuuu205
- Maniak
- Posiadany PUG: 1.9 GTI XU9JAZ
- Numer Gadu-gadu: 2800082
jak zdjąć tylne szyby?
witam...
mam zamiar lekko (bardzo lekko) przyciemnic sobie tylne szyby folią... ale niewiem czy do tego trzeba wyciągać szybe czy da sie tez bez tego zrobic? Moze ktoś juz robił takie cos? bardzo bym prosił o opinie....
z góry dzieki
mam zamiar lekko (bardzo lekko) przyciemnic sobie tylne szyby folią... ale niewiem czy do tego trzeba wyciągać szybe czy da sie tez bez tego zrobic? Moze ktoś juz robił takie cos? bardzo bym prosił o opinie....
z góry dzieki
- grzechuuu205
- Maniak
- Posiadany PUG: 1.9 GTI XU9JAZ
- Numer Gadu-gadu: 2800082
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
nie trzeba wyjmowac szyb do przyciemnienia. przykladasz z zewn. zeby wygodnie sobie wyciac ksztalt i od srodka przyciemniasz.
a tak wogole to wg przepisow ... folia nie moze wchodzic pod uszczelke, musi byc jakos 1-2 mm luzu wkolo (tzn miedzy folia a uszczelka)
a tak wogole to wg przepisow ... folia nie moze wchodzic pod uszczelke, musi byc jakos 1-2 mm luzu wkolo (tzn miedzy folia a uszczelka)
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
nauczysz się i jeśli chodzi o folie to z jednej rolki zrobisz ze trzy boczne więc jak jak ją dobrze zmęczysz to masz jeszcze szansę. klucz do sukcesu to odpowiednie namoczenie syzby i dobry gładzik
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
wszystkie można przyciemnić a najgorzej jest tylną ale w warszawie krzykneli mi za profesjonalne przyciemnianie z folią+ atest 100zł
Ostatnio zmieniony 31 maja śr, 2006 12:02 pm przez Sebek, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Damian1p
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
z wyjeciem szyby to chyba nie dasz rady w koncu one sa klejone i z tego co slyszlem niby jakas zylka sie ja "wycina" z uszczelek a potem daje calkiem nowe uszczelki i znowu przykleja do nich szybe a podczas takich zabiegoiw szyby lubieja pekac...
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/