Siema.
Moze mi ktos powiedziec jak obnizyc przod w mojej INDIANIE?bo strsznie jest wywalony w gore-ja w tatrze .Mysle przciac sprezyny tylko ni wiem czy beda dobrze "siedziec".
Z gory dzieki za pomoc.Pozdro.
GT Cupline, nawet twarde, sa to spreżyny progresywne Obnizenie u mnie to jakies 30-35 mm+do tego amorki gazowe Delphi o skroconym skoku zeby to wszystko mialo rece i nogi
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI
calkiem mozliwe ze sa wyzsze blotniki.kurde...musze to sprawdzic tylko nie wiem jak.moze ktos mi jakis wymiar poda albo cos w tym stylu.bo z tego co sie orientuje to blotniki nowe sa.moze od innego modelu albo cus.narazie ide dokonczyc robote z silnikiem i sprobuje odpalic.
Dzieki za pomoc....a swoja droga 400 zl to dla mnie jest troche kasy
mam jeszcze jedno pytanie:jak z tylu sie ustawia kat pochylenia kola wzgledem jezdni?bo prawe mam rozjechane jak BMW a co do tej wysokosci to jest mozliwe ze sprezyny moga byc inne albo cale kolumny?
w pizdziec nic sie nie da domowym sposobem z tym zrobic?I do tego jeszcze wydaje mi sie ze jest dwusladowy...ale mozliwe ze to przez felgi bo z tylu jakies inne sa,takie plytkie.Dzieki za pomoc.Zalameles mnie totalnie.Chyba sie zamkne w sobie