Silnik 1.1 do 1.9 Rallye ?
- Jaca1984
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Silnik 1.1 do 1.9 Rallye ?
Mam pytanie czy dużo problemów byłoby założenie silnika 1.1 do modelu 1.9 Rallye.. Zależy mi na sportowym zawieszeniu tej wersji. 1.9 do kjs sie wogole nie nadaje ma 105km co w tej kategorii to porażka... Wolałbym startowac w 1.1 Mam na oku 1.9 rallye za nieduze pieniadze ale poobijany. Myslice ze bylaby szansa wygrac kjs z seicento gdyby mial 1.1 Dzieki za odp.
herheh
hehe wygrac nie ma szans za ciula nie mozliwoscia jest objechac dobre seicento sporting badz ccs:)
polecam motor 1.4 do KJS:) badz juz klasa wyzej ale nie 1.9 rallye bo to tylko 105 KM jak juz cos to Mi 16 , badz 1.9 128KM to jzu cos smiga i szansa na generalke:)
a co do diesel'i to spoczko mozna czasm onbjechac jak jest duzo kreciolkow to wszytsko sie da ale na szybszych KJSach nie ma szans w ogole:) pzdr:)
polecam motor 1.4 do KJS:) badz juz klasa wyzej ale nie 1.9 rallye bo to tylko 105 KM jak juz cos to Mi 16 , badz 1.9 128KM to jzu cos smiga i szansa na generalke:)
a co do diesel'i to spoczko mozna czasm onbjechac jak jest duzo kreciolkow to wszytsko sie da ale na szybszych KJSach nie ma szans w ogole:) pzdr:)
rallyeeeeeee do you feel it :D:D:D:D
- Kaktus
- Maniak
- Kontakt:
Samer jak zajal 4 miejsce w generalce dieslem, startowal w kjsie gdzie bylo 9 prob (3 w petli) i na tych probach byly w sumie 3 slupki, nie liczac slupkow na starcie i mecie.
Byl dosc szybki...
Na KJS liczy sie przede wszystkim plynnosc i technika, a to czy jest 60 czy 100KM czasami nie ma znaczenia - ma znaczenie jezeli na KJS jest bardzo duzo prostych, a mniej zakretow, na ktorych fizyka na samochody dziala tak samo bez wzgledu na ich moc.
Byl dosc szybki...
Na KJS liczy sie przede wszystkim plynnosc i technika, a to czy jest 60 czy 100KM czasami nie ma znaczenia - ma znaczenie jezeli na KJS jest bardzo duzo prostych, a mniej zakretow, na ktorych fizyka na samochody dziala tak samo bez wzgledu na ich moc.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
- Jaca1984
- Junior
- Kontakt:
205 green
Rallye 1.9 sprzedany ale znalazlem 205 Greena 1.4 na wtrysku wiec ma 75KM co sadzicie o tej wersji ? wymiana sprezyn i moge startowac ? Juz sie nie moge doczekac ! Dzieki za odpowiedzi