205 gti - jaki mam model ??
205 gti - jaki mam model ??
witam
ostatnio sobie zagladalem do ksiazki i znalazlem pewne niezgodnosci jezeli chodzi o moje auto wg danych w dowodzie jest to 1,6 gti ale wg ksiazki 1,6 gti z przodu ma zwykle tarcze z tylu bebny w moim sa z przodu wentylowane a z tylu bebny wg numeru nadwozia wychodzi ze to jest buda od 1,6 ale za to na silniku niema zadnego oznaczenia a w dowodzie jest wpis brak numeru jedyne co znalazlem to jakiesz dziwne oznaczenia na tabliczkach silnika
na tej gdzie jest podany typ silnika mam wpis "180 Z"
a na tej drugiej jest jak dobrze pamietam "1CT 95"
co to jest za auto jakis skladak? czy moze bylo takie cos produkowane?
ostatnio sobie zagladalem do ksiazki i znalazlem pewne niezgodnosci jezeli chodzi o moje auto wg danych w dowodzie jest to 1,6 gti ale wg ksiazki 1,6 gti z przodu ma zwykle tarcze z tylu bebny w moim sa z przodu wentylowane a z tylu bebny wg numeru nadwozia wychodzi ze to jest buda od 1,6 ale za to na silniku niema zadnego oznaczenia a w dowodzie jest wpis brak numeru jedyne co znalazlem to jakiesz dziwne oznaczenia na tabliczkach silnika
na tej gdzie jest podany typ silnika mam wpis "180 Z"
a na tej drugiej jest jak dobrze pamietam "1CT 95"
co to jest za auto jakis skladak? czy moze bylo takie cos produkowane?
uuuuuu, fuso - życzę powodzenia ![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Masz peugeota 205 gti - samochód, którym pewnie od jakichś 15 lat jeździło paru żądnych wrażeń szczyli, stuknięty pewnie tu i ówdzie, naprawione pewnie wszystko co się da. Nie ma znaczenia co to było wyjeżdżając z fabryki, ważne czym jest teraz. Masz belkę z 1.9 - fajnie, tylko się ciesz, ja w "1.9" miałem wał korbowy z 1.6, gotuj się na tego typu niespodzienki![Bye :W](./images/smilies/wave.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Masz peugeota 205 gti - samochód, którym pewnie od jakichś 15 lat jeździło paru żądnych wrażeń szczyli, stuknięty pewnie tu i ówdzie, naprawione pewnie wszystko co się da. Nie ma znaczenia co to było wyjeżdżając z fabryki, ważne czym jest teraz. Masz belkę z 1.9 - fajnie, tylko się ciesz, ja w "1.9" miałem wał korbowy z 1.6, gotuj się na tego typu niespodzienki
![Bye :W](./images/smilies/wave.gif)
- majkelus205
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 0