nie odbija kiera i kierunki - co może być powodem ?!?
- Dominik_Spalek
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
nie odbija kiera i kierunki - co może być powodem ?!?
Nie odbija mi kierownica po skręceniu w zakręt, nie powraca do swojego położenia na wprost, do tego ciężej chodzi i nie odbijają kierunki - efekt poprawiania przez mechanika - co może być tego powodem, dodam że wymieniał mi przednią belkę.
Pomóżcie ;(
Pomóżcie ;(
- Dominik_Spalek
- Nowicjusz
- Kontakt:
sęk w tym, że było OK
Problem polega na tym, że było dobrze, tzn. krzyżak wymieniałem przed "naprawą" mojego mechanika, i chodziła kiera bez zarzutu, tylko ją krzywo przykręciłem i chciałem poprawić no i mi poprawili ;(
- Dominik_Spalek
- Nowicjusz
- Kontakt:
skrótem myślowym poleciałem
nie odebrałem auta, choć mechanik wmawiał mi że tak było od początku tj. że kiera ciężko chodziła i że kierunki nie odbijały, kategorycznie powiedziałem, że tak nie było, on mi się zaparł że nic nie robili przy kierownicy, kazałem mu się przejechać, powiedział, że być może to wina nowej belki przedniej, że musi to sprawdzić i naprawić, no OK niby, ale kto za to zapłaci, a ja chcę sprawdzić kolesia co on nawyprawiał, że tak się stało, aby mi kitów nie cisnął, mówił coś że kolumne keirownicza podnosił, czyżby więc belką była inna, że kolumne trzeba było podnieść ... nic nie rozumiem.
- Dominik_Spalek
- Nowicjusz
- Kontakt:
o to mi chodzi przepraszam może źle nazwałem
ale trywialność moich pytań chyba jasno wskazuje na to, że nie jestem niestety specem, wiec raz jeszcze przepraszam za brak mojej wiedzy.
http://my.aukcje24.pl/accdb/viewItem.as ... Catg=19670
http://my.aukcje24.pl/accdb/viewItem.as ... Catg=19670
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
jak na moj gust koles leci w bambuko. skoro dales auto sprawne to powiedz mu jak niby je naprawi ze nie zaplacisz. sam dawales auto do mechanika ?? wiesz dobrze by bylo miec jakiegos swiadka. a jak cos to zglosic gdzie trzeba
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
wiele osób na sanki mówi belka i stąd przednia belka ![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
no ale sanki to sanki a nie belka :>
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA