Czteroslad:(
- smug
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Czteroslad:(
Witam.
Jak juz pewnie kilka osob wie kupilem niedawno 205-tke i wydaje mi sie ze....jest przestawiony o pol kola w morde.Wie ktos moze jaka jest tego przyczyna(poza dzwonem) i czy da sie to jakos naprawic,naciagnac?
Z gory dzieki za pomoc.Pozdro
Jak juz pewnie kilka osob wie kupilem niedawno 205-tke i wydaje mi sie ze....jest przestawiony o pol kola w morde.Wie ktos moze jaka jest tego przyczyna(poza dzwonem) i czy da sie to jakos naprawic,naciagnac?
Z gory dzieki za pomoc.Pozdro
- smug
- Uzalezniony
Ja nie wiem ktore sa zle.Widze tylko ze przod jest w jedna strone presuniety a tyl w druga tylko nie pamietam ktora strona w ktora.Tylnie kola wygladaja tak |---\ ,ale wlasnie ta roznice widac po stronie tego kola ,ktore stoi prosto.Wyglada na to ze tyl jest przesuniety w prawo(przypomnialem sobie ) tylko patrzac na to pochylone kolo wydaje sie ze w lewo bo odleglosc od kola a blacha od jego wewnetrznej strony wynosi jakies 5mm w momencie gry auto stalo na podporkach.Jutro wyjmuje belke i mam zamiar zrobic zamiast lozysk tuleje z ertalonu.
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
z ortalionu ?? znaczy sie... jakieś teflonowe ....?? a to się tak da...?? bo jak narazie słyszałem tylko o brązie.. ale ja może jestem z epoki brązu a nie ertalonu
jedź na geometrię.... wszystko się wyjaśni... także to, czy warto w to inwestować
jedź na geometrię.... wszystko się wyjaśni... także to, czy warto w to inwestować
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
i jaka jest wytrzymalosc tego ertalonu ? da sie to w kilometrach szacowac ?
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- smug
- Uzalezniony
Dzisiaj patrzylem to mamy na stanie tylko pozycje 6 SA,6 PLA,6 LFX.Tylko to ostatnie mamy w postaci plyty i nie wiem czy wyjdzi z grubosci.Moze pozniej zadzwonie i zapytam o ERTALYTE TX bo chyba bylby najleprzy.Dla zainteresowanych tutaj cos jest na temat tych materialow: http://www.ertalon.net.pl
Nadal nikt nie wie co moze byc przyczyna tego mojego problemu z czterosladowcem?
Nadal nikt nie wie co moze byc przyczyna tego mojego problemu z czterosladowcem?
- smug
- Uzalezniony
Duzo szerzej?Bo zapomnialem dodac ze z przodu mam jakies inne felgi,a nie moge znalesc na nich Et.Tak mi sie wydawalo wlasnie za sa szezej tylko to pochylone kolo wszystko psuje i nie mam sie czego trzymac:PWiec moze nie jest tak zle jak mi sie wydawalo.Ide wlasnie wyciagac ta belke,...az sie boje:P
Dzieki za informacje.Pozdrawiam
Dzieki za informacje.Pozdrawiam