Witam,
Ostatnio zmieniałem koła, spieszyłem się i zostawiłem zabezpieczenie od śruby na jednej z nich... Oczywiście gdzieś spadło.
To jest taki kapturek zakończony łbem do klucza 19.
Wchodzi on na karbowaną końcówkę śruby, której nie można odkręcić bez zabezpieczenia.
Co w takiej sytuacji należy zrobić? jakoś nie mam pomysłu na odkręcenie śruby bez zabezpieczenia.
Cy można to gdzieś dokupić? Czy wiercić te śruby i niszczyć przy tym felgi?
Help plz
Co robić?!!! pomocy
- kruman
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Raczej niebardzo.
byłem dzisiaj u gościa, który sprzedaje felgi, śruby i zabezpieczenia.
Powiedział, że to nie taka prosta sprawa. Trzeba dospawywać klucz i próbować odkręcać.
Z kolei w necie znalazłem jakąś firmę we Wrocku, zadzwoniłem i tamten mówi, żebym w żadnym wypadku nie chodził z tym do gości, którzy twierdzą, że trzeba wiercić, spawać, czy co tam jeszcze. Podobno są na to proste bezinwazyjne sposoby.
Mam mu wysłać zdjęcia i on coś poradzi na to.... kurde, szkoda że nie mieszkam we Wrocławiu
Teraz pozostaje tylko skołować cyfrówkę.
byłem dzisiaj u gościa, który sprzedaje felgi, śruby i zabezpieczenia.
Powiedział, że to nie taka prosta sprawa. Trzeba dospawywać klucz i próbować odkręcać.
Z kolei w necie znalazłem jakąś firmę we Wrocku, zadzwoniłem i tamten mówi, żebym w żadnym wypadku nie chodził z tym do gości, którzy twierdzą, że trzeba wiercić, spawać, czy co tam jeszcze. Podobno są na to proste bezinwazyjne sposoby.
Mam mu wysłać zdjęcia i on coś poradzi na to.... kurde, szkoda że nie mieszkam we Wrocławiu
Teraz pozostaje tylko skołować cyfrówkę.