Kto jeździ na gazie??

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Archenar

Post autor: Archenar »

hej..dziś rozebrałem gaźnik na cząstki pierwsze..wyczyściłem i przedmuchałem każdą szparkę :D ..ale nic nie pomogło ..jak nie palił na benzynie , tak nie pali..może jakieś paliwo niekoszerne? ..a może pompa?..albo poprostu szlag go trafił ...i mnie przy okazji :-)
Awatar użytkownika
NMike
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

fh

Post autor: NMike »

U mnie 1.30zł.
Peugeot 205 1,6 GTi :-)
ariel

Post autor: ariel »

No ja też jestem z Olsztyna NMike i nie wiem gdzie Ty masz cenke 1.30??? Przecież jest 1.44 a na weekendy zjeżdża w dół o 10 gr. 8)
Awatar użytkownika
robakkk
Junior

Post autor: robakkk »

Jetsem z Kalisza. U mnie gaz 1,49-1,55 na markowych stacjach. Najtaniej 1,39:(
A'propos Kalisza-jest tu ktos z okolicy??
Pozdrawiam,
Robakkk
ariel

Post autor: ariel »

Ja miałem ostatnio fajną przygodę z gazem. Jechałem sobie i nagle na skrzyżowaniu stanął mi samochód tak jakby nastąpiło odcięcie gazu... Odpaliłem jeszcze raz na benzie-oki,przełączyłem na gaz- gaśnie... Wkur** się strasznie!! Pojechałem rano na serwis i co się okazało,że moje "wysokie" auto zachaczyło gdzieś podwoziem i przeciąłem przeciąłem kabelek od przełącznika do butli, który steruje otwarciem dopływu gazu... A ja już się bałem,że to coś poważnego...Uff :roll:
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)

Post autor: Ninja »

ariel pisze: (...)moje "wysokie" auto zachaczyło gdzieś podwoziem i przeciąłem przeciąłem kabelek od przełącznika do butli(...)
A ja glupi zastanawialem sie czy nie zaczac zbierac na Lamborghini, ale to chyba nie na nasze drogi :lol: :lol: :lol:
Mario

Post autor: Mario »

Witam :D
W Wawie gaz kosztuje od 1.42 do 1.51, więc nie jest to tanio, ale bezyna bije bardziej po kieszeni :twisted:
rzelony

Gas

Post autor: rzelony »

W Olsztynie gas kosztuje roznie. W soboty i niedzile mozna go kupic na Dajtkach za 1,32. Polecam gas z Petro najtanszy jest na Wadagu 1,40.
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Kontakt:

Post autor: adidj »

jak taniooooo u nas w 3miescie przewaznie 1,59 zl ale mozna trafic za 1,52 zl
peugeot 205 a zarazem audi B3
hehe

Post autor: hehe »

opolskie 1,45 do 1,53
jezdze od stycznia oplaca sie chociaz na mocy stracił
jak przełączyłem ostatnio na benzyne myślałem że mi samochód zwariował
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Na Śląsku tankuje za 1,43. Tzn. są też tańsze, tylko że albo licznik się "źle" kręci przy dystrybutorze albo moc auta spada o 20%. Tak więc lepiej troszkę dopłacić i mieć pewność za co się płaci.
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
marecki

Post autor: marecki »

POZNAŃ-w zimie tankowalem za... 1,59 lub nawet 1,61. Straszna dożyzna, ale jest szansa, ze teraz, gdy cieplej-ceny nieco spadną. W kazdym razie jesteśmy wraz z 3miastem najdroższym regionem w Polsce.
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Nie mów że w Wielkopolsce tak drogo! Byłem w grudniu w Ostrowie Wlkp. i wszędzie ceny były o 20gr taniej niż na Śląsku (tzn od 1,21 do 1,35). Chyba że teraz się coś pozmieniało :roll:
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
rzelony

Post autor: rzelony »

Witam i o zdrowko pytam!!!!!!
Ile wasze Pugi gasu pala? Ja mam 1,4 na monowtrysku. W miescie pali (w lato)10,5, (zima) 11,3. Mam instalacje jak do gaznikowego
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Kontakt:

Post autor: adidj »

ja mam 1,1 na gazniku i w zime palił mi 9 L
peugeot 205 a zarazem audi B3
ODPOWIEDZ