Narzędzia do tylnej belki
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Narzędzia do tylnej belki
W związku z tym ze wielu z was robi regeneracje belki we własnym zakresie macie może rysuneczki z wymiarami drążka zastępującego amortyzator i sprawdzianu ustawczego do ustawienia wahacza.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Michal
- Junior
- Kontakt:
Re: Narzędzia do tylnej belki
Łooo... jeszcze raz, powoli i duzymi literamiWojtek_nurek pisze:W związku z tym ze wielu z was robi regeneracje belki we własnym zakresie macie może rysuneczki z wymiarami drążka zastępującego amortyzator i sprawdzianu ustawczego do ustawienia wahacza.
Pozdrawiam.
Drazek nie zastepuje amortyzatora tylko sprezyne... A rysunki gdzies sa na forum, szukaj...
-
- Nowicjusz
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=7144
tam gdzieś to jest...
był podany ten wymiar jeszcze w ksiażce... "sam naprawiam (bo kupiłem złoma:P)" autorstwa Etzold'a, chyba da się ją tez jakoś ściągnąc z naszej stronki
tam gdzieś to jest...
był podany ten wymiar jeszcze w ksiażce... "sam naprawiam (bo kupiłem złoma:P)" autorstwa Etzold'a, chyba da się ją tez jakoś ściągnąc z naszej stronki
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- smug
- Uzalezniony
zloma:P hehhe a co ja mam powiedziec.
Nie trzeba Ci tego drazka jak masz wyjeta belke .Wystarczy polozyc ja na rownej powierchni i zlozyc.ja sobie tak ustawilem i jest okW związku z tym ze wielu z was robi regeneracje belki we własnym zakresie macie może rysuneczki z wymiarami drążka zastępującego amortyzator i sprawdzianu ustawczego do ustawienia wahacza.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- smug
- Uzalezniony
Teraz to mnie trosyke przymurowalo Wlasnie sie zastanawialem od czego jest ta sroba m8 z wycieciem na srubokret .No to teraz juz wiemA jak ustawiasz głębokość wepchnięcia wahacza bez przymiaru 7.0908 ?
Tak tylko czasmi nie ma kaski na mechanika a tym bardziej na nowa belke,wiec robi sie w domowym zaciszu nie majac wiekszego pojecia o mechanice .Ale dzieki za informacje.Mi sie napewno przydaMyślałem że dla fanow wszystko musi być piko pello.