Od kilku lat latam miedzy Lublinem i Wroclawiem. We wroclawiu spoty sa prawie co tydzien w niedziele nawet grill na mrozie i mnostwo swietnych ludzi nie tylko z Wroclawia poznalem-[WIELKIE POZDRO DLA WAS].
Proponuje w koncu spocik zrobic u nas na wschodzie. Wracam w trzeciej dekadzie sierpnia, kazdy ma swoje zajecia i inne sprawy. Wstepnie proponuje poczatek wrzesnia - zawsze byl dol bo trzeba bylo isc do szkoly, a teraz zlocik pugo maniakow. Co Wy na to. Bardzo dobry jest parking pod tesco na trasie wylotowej z Lublina w strone Krasnika. Piszcie kto chetny, kiedy moze i czy bedzie. Postaram sie pokazac GRIFFE TURBO
Bardzo dobry pomysl, moze bysmy mogli sie wybrac na tor kartingowy to tylko taka mala propozycja oczywiscie jezeli bedzie jakies wieksze zainteresowanie Co by nie bylo ja bede na bank.
Moj brat jest w komisji sportowej naczelnym, takze mysle klucze do toru na sobote czy niedziele-jak akurat nie bedzie tam zadnej imprezy to nie problem.
munne pisze:Bardzo dobry pomysl, moze bysmy mogli sie wybrac na tor kartingowy to tylko taka mala propozycja oczywiscie jezeli bedzie jakies wieksze zainteresowanie Co by nie bylo ja bede na bank.
O bardzo dobry pomysl z torem!
Ja rowniez mam nadzieje ze moj bedzie tez juz gotowy i wtedy na pewno sie pojawie:)
Hehe No to już mamy sześciu jak dobrze pójdzie.. Oby wszystko wszystkim wypaliło i doszło do tego spotu Szczerze to nie moge się już doczekać jak będziemy śmigać po mieście taką dużą grupą, szczególnie że większość jak nie wszyscy będą GTi Pozdr!
Wiem, ze Padre tez sie pojawi swoim srebrnym CTi, a jak sie uda zrobic do tego czasu silnik w aucie Lady Angel to tez przyjedzie swoim, takze praynajmniej bedzie jedno piekne cabrio.
No to kurcze musimy sie wszyscy postarac zeby to wypalilo ja jeszcze nie bylem na zadnym takim spotkaniu a siedze juz 4 lata w Polsce takze mam wielka nadzieje ze to wypali.
No to trzeba by jakiś termin bo człowiek musi sobie w pracy grafik dostosować
Lordzie co do toru w 100% popieram a jeśli masz wtyki w komisjach to co do terminów wystarczy zajrzeć do kalendarza PZMotu (mogę udosępnić) lub zadzwonić do szefa wszystkich szefów - Czerniaka
Ja jak najbardziej chętnie, pogada się jeszcze z Paulem i będzie troszki rajdowo
Tymczasem zapraszam jutro (sobota) po 18 na inaugurację ścigania dla amatorów - Letnie Kryterium Toru Lublin. Więcej info tu: