FELGI
FELGI
witam
otórz udało się nam skompletować 4 speedline 15 i teraz sie zastanawiam jaki problemy będziemy mieli aby te kółka zamontowac!! Mam 4 oponki 185/55/15 i dwie 195/50/15 i chciałem założyć dwie 185 do przodu i dwie 195 do tyłu. No i teraz czekam na opinie z czym sie moge borykać i ewentualne rozwiazania problemów.
pozdrawiam
p.s zawieszenie będzie standartowe tzn nie obniżamy go
otórz udało się nam skompletować 4 speedline 15 i teraz sie zastanawiam jaki problemy będziemy mieli aby te kółka zamontowac!! Mam 4 oponki 185/55/15 i dwie 195/50/15 i chciałem założyć dwie 185 do przodu i dwie 195 do tyłu. No i teraz czekam na opinie z czym sie moge borykać i ewentualne rozwiazania problemów.
pozdrawiam
p.s zawieszenie będzie standartowe tzn nie obniżamy go
bo auto nie jest jeszcze zrobione a zanim zrobimy chciałbym to wiedzieć bo bede miał czas na zakup ewentualnych dystansów, ewentualne podniesienie tyłu czy też kupno dłuższych śrub niż te standartowe do alusów. Chce odebrać już gotowe auto a nie jeszcze z nim później kręcić się.
wejśc wejdą ale nie wiadomo czy w trakcie jazdy nie będa obcierać.??
wejśc wejdą ale nie wiadomo czy w trakcie jazdy nie będa obcierać.??
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Dobre rozwiazanie!! Aby na przod zakladac 185/55 tez bym tak zrobil, a na tyl 195/50, chociaz lepiej bylo by 4 takie same
A co do reszty to nie mam pojecia, nigdy nie mialem do czynienia z 5 drzwiowka.
A co do reszty to nie mam pojecia, nigdy nie mialem do czynienia z 5 drzwiowka.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
kaktus ja wiem że lepiej byloby założyć 4 takie same ale po prostu już brak funduszy a mam 3 oponki 185 nadające się jeszcze do jazdy idwie 195 nadające się jeszcze więc to taki kompromis
Ale generalnie mnie pocieszyliście do tego tomek powiedział jeszcze że mam nietypowe bebny bo są inne niż u niego a on ma standartowe
pożyjemy zobaczymy, ale jakby ktoś coś wiedział to niech da znać!!
pozdrawiam
Ale generalnie mnie pocieszyliście do tego tomek powiedział jeszcze że mam nietypowe bebny bo są inne niż u niego a on ma standartowe
pożyjemy zobaczymy, ale jakby ktoś coś wiedział to niech da znać!!
pozdrawiam
- przemo
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
co do pomyslu Piwła to jedna felga to nie jest najlepszy pomysl, najlepiej cala os - czyli dwa kola (przod lub tyl) a co do wersji 5 drzwiowej to wiem ze lukas zakladal u siebie i mu nie pasowaly ale to dlatego ze on chyba obinizal przod, z kolei jak chodzi o szerokosci opon to u mnie nie ma szans na 195 z tylu.... wiec dalbym je na przod, ale probuj moze masz wyjatkoweo puga i Ci wejda, daj znac co i jak...