Zaczyna mi sie to podobac tylko mam nadzieje ze jak juz tam bede stal na tym parkingu pod tesco ze faktycznie bedzie tyle osob ktore do tej pory zglosily zainteresowanie, bylo by super!
Hehe Będzie dobrze.. Oby tylko za wiele osób się nie wycofało Wszystko rozstrzygnie się pewnie pare dni przed terminem, ale miejmy nadzieje, że zamiast się wycofywać to zgłosi się jeszcze więcej osób
Anonnymous pisze:Stef, a u Ciebie co tam? Nie wyrobisz się na czas, czy może jakieś inne przeciwności Cie napotkały? Jak dobrze pójdzie to z d_ARC i coobrą bedzie 7 osób
Dokladnie nie wyrobie sie Ale jak juz auto bedzie gotowe na pierwszy zlot przyjade!
Otoz wypadlo mi sporo nieplanowanych rzeczy i sporo sie wszystko w czasie przesunelo. Auto stoi juz w garazu, pozostalo kupic czesci i zrobic silnik tak ze dalej niz blizej:)
Bardzo dobrze wiem coś na temat"...otoz wypadlo mi sporo nieplanowanych rzeczy..." Trzeba było wkłądać silnik turbo z garażu a nie budować drugi, mocy się zachciało. Sprzęgło jest jedyne na świecie i każda część z innej parafii, a jedna robiona specjalnie do tego auta na zamówienie. W poniedziałek auto idzie do elektryka na podłącznie właściwego kompa i SMT6 i wstępne strojenie. Nie mogę się już doczekać finału.
Jutro biore ślub a do ślubu jedziemy uwaga - srebrną 205 Cabrio za kierownicą sam Lord Devil , jakby ktos chciał dotrzymac nam towarzystwa, potrąbić, pokrzyczeć i co tam jeszcze się robi to zapraszam serdecznie.
Lubartów kościół Św. Anny w centrum godz 15.00 wyjazd koło 16.00
P.S.
mamy też fajną obwodnice jakby ktos chciał sprawdzic ile pug pójdzie. Nie zachęcam ale polecam
mareckilublin pisze:ja jak mowilem bede ale nie xs tylko pugiem mojej kobity bo pod moja nieobecnosc brat mial maly wypadek moim xs
ale i tak bede napewno:) pozdro
Nie wiem co z tego wyjdzie. Dzisiaj elektryk, który miał się zajmować autem od poniedziałku powiedział, że nie weźmie bo ma budowe domu i nie ma czasu. Co za gówniarstwo??!!
i co munne kupiles to co potrzebowales? i jak dobrze wyszedles czy nie bardzo?
a samochod juz zaczyna sie robic tylko slupki potrzebuje z lewej strony(przod i srodek )moze ktos ma? to dajcie znac