na obrotach! Zaczyna się dusić, więc zostaje przełączony na paliwo. I Tu niespodzianka - TEN SAM OBJAW - obroty gwałtownie spadają, włączą się ulubiony wskaźnik [STOP] i silnik przestaje pracowac, od tak. Dopiero zaczyna pracowac na "2 bieg-u" (klasyczny "zapych") i wysokich obrotach - hamowanie ręcznym przy wduszonym gazie to nie jest aż atrakcja, gdy co 250 m krzyzowka!
CO SIĘ KU#$%% DZIEJE z tym pier#$%$% GTI?
Włozyliśmy 400 zł w: alternator i regulator napiecia, a następnie akumulatror - 200 zł. Razem - 600 zł. A to g@#$% nadal nie działa!
POMOCY !!
Chcę to GTI,ale jak tak dalej pójdzie - rozkręcam i sprzedaję na części,a buda na złom!
HRYNO - CZYTAJ! Wracamy od Ciebie z żoną i nagle PUG traci
moralez - to pytanie kieruj do mechanika
Maugoshata -
HRYNO - wyslalem SMS i WIELKIE DZIĘKi ZA CHĘCIl!
Dodano po 7 minutach:
p.s. HRYNO - co do przesłania zdjeć - będziesz musiał płytę CD wysłac pocztą - próbowałem zamieścić na moim serwerze - za mało mam miejsca, nie mówiac juz o przesłaniu ich pocztą - w końcu to 347MB zdjeć
Płytę zaraz oddam, jak tylko podjadę do Ciebie
Pozdrawiam
Maugoshata -
HRYNO - wyslalem SMS i WIELKIE DZIĘKi ZA CHĘCIl!
Dodano po 7 minutach:
p.s. HRYNO - co do przesłania zdjeć - będziesz musiał płytę CD wysłac pocztą - próbowałem zamieścić na moim serwerze - za mało mam miejsca, nie mówiac juz o przesłaniu ich pocztą - w końcu to 347MB zdjeć
Pozdrawiam
zaloz serwer u siebie na kompie i niech hryno zassie z twojego dyskuszatyn pisze: będziesz musiał płytę CD wysłac pocztą - próbowałem zamieścić na moim serwerze - za mało mam miejsca, nie mówiac juz o przesłaniu ich pocztą - w końcu to 347MB zdjeć
Pozdrawiam