fotoradar - problem
- mareckilublin
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
Banita pisze:polowa fotoradarow jest pusta -jak przejezdzasz obok to mozna zobaczyc czy to byla pusta pucha czy sprawny foto
zgadzam sie z toba w lublinie jest pare tych fotoradarow jezdze jezdze i nigdy jeszcze mnie zlapal a staralem sie
a z innego zrodla wiem ze nawet jak radar nie jest pusty to i tak nie dziala bo nie ma homologacji
stwierdzic jednak trzeba ze nawet jak nie dziala to i tak duza ilosc kierowcow zwallnie widzac go z daleka
- MILO.
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 306 GTI6
- Kontakt:
Nawet jak cyknie fotke to jest szansa ze nie wyjdzie ja jechalem okolo 140/50 mignelo cos ale przez pol roku wezwanie nie przyszlo, fakt ze mam czarne tablice odgieta lekko w dol
Swoja droga wujas mial sytuacje ze dostal foto ale niewyraznie wyszedl na zdjeciu (na jego twarzy czarna plamka byla) sprawe oddal do sadu i wygrał mimo naciskow policji ze i tak zaplaci i go dojadą
Swoja droga wujas mial sytuacje ze dostal foto ale niewyraznie wyszedl na zdjeciu (na jego twarzy czarna plamka byla) sprawe oddal do sadu i wygrał mimo naciskow policji ze i tak zaplaci i go dojadą
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
prawda jest taka ze ograniczenia sa smieszne. jak chca by je przestrzegano niech zaczna produkowac auta jadace nie szybciej jak 90 i problem z glowy
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- nadol85
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja niestety dostalem mandacik z fotoradaru przyszedl normalnie poczta :/ ale dostalem go od strazy miejskiej. Ustawiaja sie przy drodze na poboczu albo w jakims malo widocznum miejscu i wala foty. Mi zrobili z 50 m do zaplaty bylo 200 zl ale udalo sie utargowac do 100 cale szczescie . Sytuacja taka jest w Bydgoszczy. Jednak sa jeszcze radary stojace ale taki mnie jeszcze nie zlapal staram sie je jakos unikac
Lamcie przepisy ale z glowa
Pozdro for all
Lamcie przepisy ale z glowa
Pozdro for all
Peugeot 205 jest jak SeX, zaprojektowany by cieszyc
http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=1446 - oceny mile widziane
http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=1446 - oceny mile widziane