wachacze ze swożniami
wachacze ze swożniami
ile kosztuje wachacz ze swożniem do peżota 205 ???? oczywiscie podajcie cene nowego i uzywanego
HEHE JESTEŚ PEWNY CO DO TYH CEN??? NA PEWNO PYTAŁEŚ O WAHACZE DO GTI??? PRACUJE W BRANŻY MOTORYZACYJNEJ I BARDZO MNIE TO ZAINTERESOWAŁO??? 180 ZŁ ZA ORGINAŁ TO ZNACZY JAKIEJ FIRMY ??? SASIC??? MOŻESZ TO POTWIERDZIĆ? I JAK MOŻESZ TO ZAPYTAJ O SYMBOL TEGO WAHACZA. NP. 5213373 NUMER SASICa DZIĘKI Z GÓRY
Mateo: to wachacze są do zwykłego zdechlaka a nie gti
dlatego tansze są
aczkolwiek ceny czesci do puga mnie przerazaja i powaznie sie zastanawiam czy nie przesiasc sie na vw tam tam taniej kupi końcóweczke
)) w podróbce i nie trzeba zmieniac całości to samo jesli tyczy sie półosiek wystarczy sam przegub no i po krzyku
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
dlatego tansze są
aczkolwiek ceny czesci do puga mnie przerazaja i powaznie sie zastanawiam czy nie przesiasc sie na vw tam tam taniej kupi końcóweczke
Z tego co się orientuję to wahacze w Dieslu są akurat takie same jak w GTihehe pisze:Mateo: to wachacze są do zwykłego zdechlaka a nie gti![]()
dlatego tansze są
aczkolwiek ceny czesci do puga mnie przerazaja i powaznie sie zastanawiam czy nie przesiasc sie na vw tam tam taniej kupi końcóweczke)) w podróbce i nie trzeba zmieniac całości to samo jesli tyczy sie półosiek wystarczy sam przegub no i po krzyku
Co do wymiennych końcówek wahaczy w VW - pomyśl co ile je będziesz musiał wymieniać (i do tego Volkswagen, tfu paskudztwo
![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
Wahacze w 205 GTi (dieslach, turbodieslach) są naprawdę mocne (podobno oryginalne są odkuwane
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ex 205 GTi...
zdrajcahehe pisze:
aczkolwiek ceny czesci do puga mnie przerazaja i powaznie sie zastanawiam czy nie przesiasc sie na vw tam tam taniej kupi końcóweczke)) w podróbce i nie trzeba zmieniac całości to samo jesli tyczy sie półosiek wystarczy sam przegub no i po krzyku
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
zamienniki do puga są mniejwiecej w tej samej cenie co zamienniki do vw a orginały do vw są równie drogie co peugeota więc sie zastanów.
tam od razu zdrajca
wlasnie mam wywalony swozen od strony kierowcy i wywalona półośke i szykuje sie wydatek ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
a za 2 tygodnie moja piękna mk1 będzie już gotowa zostało poskłądanie i włożenie skrzyni biegów
puga kupiłem jako samochód tymczasowy na czas remontu ale spodobał mi sie i ceżko mi by było go pozbyć sie tym bardziej że uzbroiłem go w silnik 1,4 - 85 koni i troche przy nim zrobiłem![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
a za 2 tygodnie moja piękna mk1 będzie już gotowa zostało poskłądanie i włożenie skrzyni biegów
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
puga kupiłem jako samochód tymczasowy na czas remontu ale spodobał mi sie i ceżko mi by było go pozbyć sie tym bardziej że uzbroiłem go w silnik 1,4 - 85 koni i troche przy nim zrobiłem