Instalacja gazowa w GTi
- molten
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: --/ Laguna III
- Numer Gadu-gadu: 0
Instalacja gazowa w GTi
Czy montowaliscie instalcje gazowa w GTI? W pewnym punkcie powiedzieli mi, ze gdy jest przeplywomierz w silniku sa problemy z poprawnym dzialaniem instalacji...
- Michal gti
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
- Kontakt:
- misiek22
- Junior
Hej Niuszka,
możesz mi powiedzieć gdzie montowałeś gaz w Wawce, no i jak się jeździ po wstawieniu gazu do autka
gdzie wstawiłeś butlę w bagażnik, czy może na zewnątrz w kole![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
i ogólenie jak sprawuje się Twoja maszynka, bo już chyba jakiś czas jeździsz na LPG więc możesz coś więcej powiedzieć
ja mam 1.9 i nie ukrywam że sporo pali
a krew mnie zalewa jak widzę z dnia na dzień drożejące Pb98
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
możesz mi powiedzieć gdzie montowałeś gaz w Wawce, no i jak się jeździ po wstawieniu gazu do autka
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
gdzie wstawiłeś butlę w bagażnik, czy może na zewnątrz w kole
i ogólenie jak sprawuje się Twoja maszynka, bo już chyba jakiś czas jeździsz na LPG więc możesz coś więcej powiedzieć
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
ja mam 1.9 i nie ukrywam że sporo pali
a krew mnie zalewa jak widzę z dnia na dzień drożejące Pb98
nie ma problema...gaz robiłem koło mojego domciu, koszt 1400 i z tego co wiem nie zmienił się od grudnia. Jest to instalacja do autek z wielopunktowym wtryskiem paliwa bez komputera sterującego-ten koszuje kole 2500
Jets to na ulicy perkuna, praga-płd koło osiedla Gocław(mojego) Jak już pisałem wyżej były drobne kłopoty z wolnymi obrotami ale luzik zaraz chłopaki poprawili, jeżdżę do nich z każdą głupotą odnośnie gazu-mam dwuletnią gwarancję w końcu nie
Co do spalania, ok 14-13l w mieście(ale czasami lubimy poszaleć) w tarsie sprawdze dopiero w maju...co do dynamiki do toyota carina 2,0l dopiero mnie machnęła pod koniec czwórki, ale bez zbędnego szaleństwa z mojej strony-poprostu jest naprawde oki!! Butla (28l wchodzi ogólnie 34poj.) zamontowana w miejscu koła zapasowego. pozdrawiam
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Co do spalania, ok 14-13l w mieście(ale czasami lubimy poszaleć) w tarsie sprawdze dopiero w maju...co do dynamiki do toyota carina 2,0l dopiero mnie machnęła pod koniec czwórki, ale bez zbędnego szaleństwa z mojej strony-poprostu jest naprawde oki!! Butla (28l wchodzi ogólnie 34poj.) zamontowana w miejscu koła zapasowego. pozdrawiam
- misiek22
- Junior
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
a co do spalania lepiej 14 litrów gazu po 1.40 niż 12 benziny za 3.84
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)