Peugeot 205 Generation
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Fajne to auto i lakier jakiś taki niezmatowiały...Zawsze jak patrzyłem do tej pory na 205 i zachwycałem się jakie to wspaniały samochód to zastanawiałem się jak to możliwe że te samochody sa już takie stare...twój nie jest...i jakoś tak dziwnie:) Zawsze patrzyłem na sprawę przez pryzmat tego że zaczeli je produkować bodajrze w 83 roku (ależ nowoczesna konstrukcja, futurystyczne wręcz wzornictwo) i przypominając sobie że w tym czasie chyba w polsce furorę robił polonez z kwadratowymi światłami...Teraz patrzę na to twoje auto z roku 97 i....kurde światopogląd mi się załamał:(
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
a wedlug mnie pug troche dal dupy... auto tyle lat w ich ofercie a w ostatnich latach produkcji niczego nie dali... fajna tapicerka, to fakt, ale oprocz tego? dokladka z halogenami powinna byc w standardzie, jakies felgi z tej okazji... ale nie kolpaki...
licznik dzielony, bez obrotki. dali kiere o nowej stylizacji, wedlug mnie kiepsko sie komponuje z deska w ktorej niczego nie zmienili.
podsumowujac. jest to unikat, zazdroszcze rocznika, ale musialbym go troche poprzerabiac, tak jak z reszta zrobilem ze swoim =]
zebys sie nie obrazal ze mowie ze jest be itp. po prostu kiedys zastanawialem sie jak wyglada 205 z 97 czt 98 roku, okazuje sie ze normalnie. z drugiej strony to moze za duzo sie spodziewalem =]
pzdr
licznik dzielony, bez obrotki. dali kiere o nowej stylizacji, wedlug mnie kiepsko sie komponuje z deska w ktorej niczego nie zmienili.
podsumowujac. jest to unikat, zazdroszcze rocznika, ale musialbym go troche poprzerabiac, tak jak z reszta zrobilem ze swoim =]
zebys sie nie obrazal ze mowie ze jest be itp. po prostu kiedys zastanawialem sie jak wyglada 205 z 97 czt 98 roku, okazuje sie ze normalnie. z drugiej strony to moze za duzo sie spodziewalem =]
pzdr
sprzedany