A dokładnie to chodzi mi o końcówke wiązki od lampy tylniej przeciwmgielnej, gdzie powina się łączyć może w lampie czy gdzie indziej oczywiście stary typ ta w zderzaku
Pisz posty w Wordzie, który poprawi Tobie błędy ortograficzne
lampa przeciwmgielna tylnia
- majkelus205
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
lampa przeciwmgielna tylnia
Ostatnio zmieniony 13 wrz śr, 2006 3:59 pm przez majkelus205, łącznie zmieniany 1 raz.
- majkelus205
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- cheatoss
- Maniak
koncowke najlepiej wloz do lampy przeciwmgielnej
i tak nie wiem o co chodzi. masz lampe przeciwmgielna z wiazka urznieta metr za ta lampa? i nie wiesz gdzie podlaczyc luzne kable idace OD przeciwmgielnej? to wczesniej nie miales tej lampy wcale? przeciez kazdy pug mial, stary i nowy typ.
u mnie wiazka idzie lewa strona auta. i z lewej tylnej lampy idzie do prawej oraz nurkuje w dol na podswietlenie tablic, na wsteczny i przeciwmgielna.
i tak nie wiem o co chodzi. masz lampe przeciwmgielna z wiazka urznieta metr za ta lampa? i nie wiesz gdzie podlaczyc luzne kable idace OD przeciwmgielnej? to wczesniej nie miales tej lampy wcale? przeciez kazdy pug mial, stary i nowy typ.
u mnie wiazka idzie lewa strona auta. i z lewej tylnej lampy idzie do prawej oraz nurkuje w dol na podswietlenie tablic, na wsteczny i przeciwmgielna.
sprzedany