A samo spotkanie naprawdę genialne, testowanie opon na dachu Bonarki bezcenne, potem wycieczka na kopiec i forty, złodzieje zagłówków i inne tym podobne historie, pyszna kiełbaska pod halą w doborowym towarzystwie, dzięki było miło
KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- 
				pszemeq
 - Uzalezniony
 - Posiadany PUG: Roland Garros
 - Numer Gadu-gadu: 1459401

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Poradziliśmy sobie z awarią. Pod wawelem zmieliło mi pasek od altka i musiałem dotoczyć się do pitstopu do Piotrka na samym aku, dobre 30 min szukania paska w czeluściach Piotrkowego Monster Garage i nic, parę telefonów i okazało się że Józek ma taki i to nowy, więc popędziliśmy po niego potem powrót, 15 min na szukanie kluczy trochę przekleństw przy odkręcaniu śrubki naciągowej i pasek na swoim miejscu, pierwsze odpalenie i ładowanie powróciło. Ogromne dzięki dla Gada'a i Józka (którego wyrwaliśmy ze snu piszczącym sprzęgłem w Piotrkowym GTI  
) za nieocenioną pomoc. Walcie do mnie jak w dym, macie u mnie po flaszce a Józek Ty masz nowy pasek jak w banku  

A samo spotkanie naprawdę genialne, testowanie opon na dachu Bonarki bezcenne, potem wycieczka na kopiec i forty, złodzieje zagłówków i inne tym podobne historie, pyszna kiełbaska pod halą w doborowym towarzystwie, dzięki było miło
  A Rafi pozdrów koleżankę  

- Para
 - Peugeot 205 Master
 - Posiadany PUG: najlepszy
 - Numer Gadu-gadu: 1559591
 - Kontakt:

Miło było poznać ekipę z Katowic, bardzo miło, że nie boją się wycieczek do Krakowa i chętnie nas tutaj odwiedzają. Czaka GTI bez półki wygląda zdecydowanie lepiej  
PS: Co się dzieje z naszym nowym kolegą od Rallye ? Zalogował się wogóle na forum ?

PS: Co się dzieje z naszym nowym kolegą od Rallye ? Zalogował się wogóle na forum ?
- Wojtek
 - Uzalezniony
 - Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
 - Numer Gadu-gadu: 2478139

Mi również było miło poznać nowych Forowiczy. D tych, których już znam dołączyli wczoraj Para, Druan, Kacper oraz Baltazar Gąbka. Żałuję, że nie było Lubomira, Foxa i Macioo z Indianą, tego modelu jeszcze nie widziałem na żywo. 
Wypadły mi wczoraj zajęcia popołudniowe, wróciłem do domu i mówię, że to najlepsza okazja, żeby w końcu się wybrać do Krakowa, bo zwykle w wolne weekendy jestem w Świętokrzyskim. No i szybki tel do Jacka i do Bartka, który niestety z nami nie mógł jechać no i w drogę.
Jesteście naprawdę zgraną i sympatyczną ekipą i miło było z Wami spędzić sobotę. Poprosiłem Jacka żebyśmy już jechali, bo miałem jeszcze sporo materiału do przygotowania na dziś na studia, ale następnym razem zostaniemy na dłużej.
Miałem dzisiaj zajęcia " plenerowe" w ramach zajęć z Kultury Regionalnej obeszliśmy dzisiaj całe Katowice i z przykrością stwierdzam, że znalazłem tylko jednego GRa na mieście. U Was to na każdym kroku coś jest i sami macie nieziemskie maszyny.
Także jak na razie w Katowicach i okolicach mamy XSa, GTI 1.6 i Miga a to juz dobry początek
 Jest jeszcze to francuskie GTI na SLach trzeba namierzyć, pracuje w tym budynku, gdzie to auto było widywane, ale ostatnio go nie ma, kiedyś go widziałem na światłach i to by było na tyle, ale jeszcze go namierze. 
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękujemy za super dzień.

Wypadły mi wczoraj zajęcia popołudniowe, wróciłem do domu i mówię, że to najlepsza okazja, żeby w końcu się wybrać do Krakowa, bo zwykle w wolne weekendy jestem w Świętokrzyskim. No i szybki tel do Jacka i do Bartka, który niestety z nami nie mógł jechać no i w drogę.
Jesteście naprawdę zgraną i sympatyczną ekipą i miło było z Wami spędzić sobotę. Poprosiłem Jacka żebyśmy już jechali, bo miałem jeszcze sporo materiału do przygotowania na dziś na studia, ale następnym razem zostaniemy na dłużej.
Miałem dzisiaj zajęcia " plenerowe" w ramach zajęć z Kultury Regionalnej obeszliśmy dzisiaj całe Katowice i z przykrością stwierdzam, że znalazłem tylko jednego GRa na mieście. U Was to na każdym kroku coś jest i sami macie nieziemskie maszyny.
Także jak na razie w Katowicach i okolicach mamy XSa, GTI 1.6 i Miga a to juz dobry początek
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękujemy za super dzień.
- Czak
 - Uzalezniony
 - Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
 - Numer Gadu-gadu: 2757168
 - Kontakt:

Ja dzisiaj trafiłem 2 color line, ale w jednym jechała jakaś starsza babcia, a w drugim jechał jakiś chłopak tyle, że umknął mi na skrzyżowaniu(nie dlatego, że mi uciekł tylko, że jechał w innym kierunku) Drukuje wizytówki i zaczynam się bawić we wsadzanie za wycieraczki;).
Także jak na razie w Katowicach i okolicach mamy XSa, GTI 1.6 i Miga a to juz dobry początekJest jeszcze to francuskie GTI na SLach trzeba namierzyć, pracuje w tym budynku, gdzie to auto było widywane, ale ostatnio go nie ma, kiedyś go widziałem na światłach i to by było na tyle, ale jeszcze go namierze.
Daj znać jak będzie stał gdzieś pod wieczór to wpadne - spodobały mi się te SLki ^^.
P.S Para jutro powinienem mieć linka dla Ciebie z moimi zdjęciami i filmikami, bo dzisiaj ładowałem na megaupload , ale przez przypadek wyłączyłem - włącze w nocy.
- Para
 - Peugeot 205 Master
 - Kontakt:

Dzięki Czak za zdjęcia, wrzuciłem wszystko do galerii na stronie. Już mamy 13 stron zdjęć  

PS: W tym tygodniu będe jechał do Wrocławia, dostarczyć Miśkowi jego Miami. Z racji tego, że mam trochę roboty w domu będe mógł wyjechać gdzieś o 16 z Krakowa. Pasuje mi SRODA, wyjazd o 15 tej, do Wrocławia jest jakieś 3 godziny drogi, cały czas autostradą A4 więc podróż może być baaardzooo przyjemna
 Mam nadzieję, że dołączycie bo coś nie chce mi się wracać pociągiem.... Dajcie znać jak najszybciej  

PS: W tym tygodniu będe jechał do Wrocławia, dostarczyć Miśkowi jego Miami. Z racji tego, że mam trochę roboty w domu będe mógł wyjechać gdzieś o 16 z Krakowa. Pasuje mi SRODA, wyjazd o 15 tej, do Wrocławia jest jakieś 3 godziny drogi, cały czas autostradą A4 więc podróż może być baaardzooo przyjemna
- Fox
 - Peugeot 205 Master
 - Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
 - Numer Gadu-gadu: 6433729
 - Kontakt:

Ja niestety jak zwykle musze spasowac. W srodku tygodnia jestem zupelnie niemobilny jesli chodzi o nocne eskapady. No i koncze prace dopiero o 17:30:(

- Para
 - Peugeot 205 Master
 - Kontakt:

No to szkoda Fox, może ktoś inny by miał wolny termin ? Wygląda na to że dobre pare osób chce nas przywitać we Wrocławiu.

- Fox
 - Peugeot 205 Master
 - Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
 - Numer Gadu-gadu: 6433729
 - Kontakt:

Jakby nie patrzec to trzeba z 200zl wyrzucic na benzyne + oplaty za autostrade. Nie zebym byl jakims pesymista ale zeby wydac tyle na 1 czy 2 godzinne spotkanie moze byc ciezko znalezc chetnych. Trzeba bylo to rozegrac a jakis weekend i polaczyc ze zwiedzaniem wroclawia, tudziez z jakas impreza calonocna na miescie to bylyby wieksze szanse na zebranie zalogi. Mimo wszystko trzymam kciuki ze ktos sie jednak wybierze i ze Krakow sie tam jakos zareprezentuje. Jakby co to ja wybieram sie na poprawiny 2 lipca na koncer Knopflera w hali ludowej:)

- Para
 - Peugeot 205 Master
 - Kontakt:

Jakby co to dzwońcie, ja jutro wyjeżdzam gdzieś ok 15 / 16

- KuKiTa
 - Maniak
 - Posiadany PUG: 205 GTi
 - Numer Gadu-gadu: 360167
 - Login tlen: kukita
 - Kontakt:

Gdzie niby bo coś znaleźć nie mogęPara pisze:Dzięki Czak za zdjęcia, wrzuciłem wszystko do galerii na stronie. Już mamy 13 stron zdjęć![]()
- druan
 - Maniak
 - Posiadany PUG: peugeot GTI
 - Numer Gadu-gadu: 0

KuKiTa pisze:Gdzie niby bo coś znaleźć nie mogęPara pisze:Dzięki Czak za zdjęcia, wrzuciłem wszystko do galerii na stronie. Już mamy 13 stron zdjęć![]()
temat wyżej
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich

Syndykat Sępów Krakowskich
- Para
 - Peugeot 205 Master
 - Kontakt:

Gdzie się wszyscy podziali ? Coś strasznie ucichło wszystko 

Para byliśmy wczoraj na spotkaniu z Moralezem,a dzisiaj leczymy kaca  
 i poznaliśmy prawdziwego fana marki Volvo tylko można pozazdrościć,ja chyba sprzedam CJ i kupie Volvo,pracuje nad tym,choć się bardzo bronię i nie musiałbym szyć nowych foteli ,bo to są krążowniki dróg i tam można siedzieć,jak na kanapie.Józek może się wstrzymaj z dalszym szyciem foteli. 
 Kilka sztuk mam na oku 

- Załączniki
 - 

- thumbnails.jpg (15.57 KiB) Przejrzano 2128 razy

- 

- 1028785473.jpg (15.46 KiB) Przejrzano 2128 razy

Ostatnio zmieniony 15 maja sob, 2010 8:02 pm przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.

- Para
 - Peugeot 205 Master
 - Kontakt:

Ja muszę się jakoś dostać do Marina zobaczyć te jego felgi Speedline bo być może je kupię. Przy okazji zobaczyłbym Roland'a , robson chyba tylko ty , ja i Druan jesteśmy dzisiaj wolni

- Wojtek
 - Uzalezniony
 - Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
 - Numer Gadu-gadu: 2478139

Wszyscy są na marszu równości i pikiecie Młodzieży Wszechpolskiej